Kinek mikor kezdett el erősödni a tesztje?
Hú, hát nem tudom, én minden terhességemnél csak egyszer teszteltem, ott volt a két csík, és nekem ennyi elég volt.
Talán ne éld bele magad, de azért szurkolok hogy sikerüljön!
Ezek az én tesztjeim:
A dpo-ból vonj le 1-2 napot, mert kicsit később volt ovum, mint eredetileg számoltam. Erősödni tulajdonképpen így a 16-17. dpo körül kezdett (képen 18. van írva). Ezek x-epil tesztek. a Facelle a 13-14. dpo-n duplaolyan erős volt későbbi pisiből, mint az itteni (15.dpo-nak írt) x-epil, ami szintén 13-14.dpo-s.
Szia!
nekem 5 napja váltakozva vagy halvány vagy pedig semmi nem látszódik, pedig 3 napja fáj a hasam, és azt remélem most lesz ovuláció:( Amúgy annyi forumot olvastam, hogy nem tudom minek lehet már hinni, vannak nők akik a menstruációjuk után rögtön ovulálnka, valaki pedig mensi előtt pár nappal, uh fel a fejjel, nem garancia ez a középidős tesztelés...meg attól is függ, hogy eszünk e előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!