Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu tesztelők, nektek hanyadik...

Ovu tesztelők, nektek hanyadik cn- on kezdett el 2. csík látszani, nagyon halványan és mkorra lett totál pozi?

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én a 13. cn-n kezdtem ovu tesztelni és már akkor eléggé látszott a 2. csík, a 14.cn-n nem tudtam tesztelni, a 15.cn-n pedig nagyon erős volt a második csík...a 12.,15.,16. cn-n voltunk együtt, de előtte és azóta is 2 naponta együtt vagyunk :)
2015. júl. 23. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Milyen hosszuak a ciklusaid?

Mióta próbálkozzok?

Nekem ált.28-29 naposak a ciklusok,a legutóbbi 31 napos lett,késett valamiért 3 napot.És teljesen el vagyok keseredve,mert tegnap volt a 12.cn és totál nega volt az lh teszt.Azt gondoltam legalább egy halvány vonalnak lennie kell.Ha a 28 napot vesszük alapul,a 14.cn. Van pé.,az holnap lesz de azt gondoltam hogy egy-két nappal pé előtt már lenni kell valami jelnek.

2015. júl. 23. 10:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Próbálkoztok*
2015. júl. 23. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!