Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves vagyok és babát...

17 éves vagyok és babát várok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. jan. 12. 22:33
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Én is 18 múltam mikor szültem első babámat és nekünk sem volt betervezve. Gyógyszer mellett lettem terhes. A nőgyógyász szerint kevés volt a gyógyszer hormontartalma.☺ Eszemben sem volt elvetetni pedig egyetem elött álltam és jónak nem mondható anyagi helyzettel.Mellette érezhetően labilis párkapcsolattal. De megtartottam fél év múlva egyedül neveltem majd gyerekkel rám talált a szerelem. Begejeztem sulit, érettségi, egyetem majd dolgoztam. Anyagi támogatás nélkül jutottunk el oda ahol vagyunk. Hál isten azért elég jól elvahyunk. És most majd 18 év után az elsö babám után a harmadik babámmal telnek a mindennapjaim. És így tökéletes.

Azt mondom kedves kérdező soha nem fogod megbánni a babát. Ő egy kincs és mellette is lehet tanulni , fejlődni. Lehet kicsit több idő de megéri. Arról nem is beszélve fiatal szülő szerintem jobban megérti és kezeli a mai kor dolgait és nem mellesleg vele együtt tudsz még önfeledten játszani és sz9rakozzni mert még bírod energiával☺

2016. jan. 19. 07:16
 32/36 anonim válasza:
Ha már igy van akkor hord ki,mert egy rosszul elvégzett abortusz koraszülést,esetleg nem lehetsz terhes többé.Utánna meg 5 éven belül már csak 2 gyerek kell,és minden kedvezményt megkaptok.23-évesen tul leszel rajta,és gyönyörködhetsz a felnövésükben,családalapitásukban. Nem ugy mint aki 40 évesen szül.Azt mondják ahány gyerek,annyi öröm!
2016. jan. 21. 22:05
 33/36 A kérdező kommentje:

Igen egy picit tartok attól mit fognak gondolni rólam.

Viszont nagyon várjuk és már most imádom nagyon.

Az utolsó hozzászólóval nem értek egyet. Nem azért tartom meg,mert segélyből akarok élni és minden szar támogatást meg szerezni. Nem is akarom több gyereket. Talán még egyet, mert nekem is mindig hiányzott,hogy legyen egy testvérem akivel játszhatok,aki mellettem van mikor a Szüleim dolgoznak vagy főznek vagy bármi más miatt nem érnek rá velem foglalkozni.

2016. jan. 29. 21:44
 34/36 anonim válasza:
Akkor meg a támogatást,és a segélyt küld vissza egyből,hogy adják annak aki rászorul.Nehogy feleslegesen felvegyed.:)
2016. jan. 30. 08:35
 35/36 anonim ***** válasza:
Ugye te is visszaküldöd, utolsó? Vagy nem? :)
2016. jan. 30. 11:49
 36/36 anonim válasza:
Persze,sőtt még meg is toldom,hogy a migránsokat buszoztassák,és ne keljen szegényeknek gyalogolniuk.:)
2016. febr. 1. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!