Szülők tudják?
Megakarod tartani?
Apja lenne? Együtt vagy akitől van?
Anyagi helyzetetek milyen?
Iskolát akarod folytatni vagy gyereket akarsz nevelni?
Igen tudják,a párom mellettem van. Voltam már nőgyógyásznál.
Arra vagyok kíváncsi,hogy mások mit tennének a helyemben.
Hülyeség a kérdés, mivel mindenki a saját körülményeitől függően döntene!
Ahogy idősebb korban is aszerint dönt mindenki egy nem várt, nem tervezett, de mégis becsúszott babáról. Annyi a különbség, hogy idősebb korban nagyobb az esély, hogy egyedül is meg tudja tartani. Nálad ez gondolom kizárt dolog.
Ha 17 évesen becsúszott volna az akkori szörnyű "se vele, se nélküle" párkapcsolatomba, ahol a fickó amikor egyszer késett kijelentette, hogy ő másnap eltűnik az országból, ha kiderül, hogy becsúszott (mentségére legyen mondva, hogy mindig becsülettel felhúzta a gumit, soha egy másodpercre nem kockáztatott, nem beszélt rá egy "kicsit beteszem"-re sem)... akkor biztos, hogy az abortusz mellett kellett volna döntsek, miután még a szüleim támogatására sem számíthattam volna (anyagilag épphogy csak kijöttünk), éppen ezért vigyáztam ezerrel, hogy ne legyen így (nem is csúszott be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!