11/36 A kérdező kommentje:
A Szüleim jól állnak anyagilag. Azt viszont nem értem miért kéne itthon maradnia 1-2 évig?! Nem ő fogja neveleni az unokáját.. .
2016. jan. 13. 08:37
12/36 anonim válasza:
A szövegértés látom nem megy. Azt kérdezted, mi mit tennénk (vagy mit tettünk volna), ennek megfelelően válaszoltam.
Máshogy nehéz is lett volna, mert SEMMIT nem árultál el arról, hogy TE milyen helyzetben vagy.
13/36 A kérdező kommentje:
Én értettem amit írtál, ezt azért írtam le, hogy valamivel világosabb legyen a helyzet.
2016. jan. 13. 08:40
14/36 anonim válasza:
Másfél éve együtt éltek??
15,5 éves korod óta? És ezt hagyták?
Szép család.
15/36 anonim válasza:
"Iskolát akarod folytatni vagy gyereket akarsz nevelni?"
A kettőt együtt is lehet. Más is csinált már ilyet.
16/36 A kérdező kommentje:
16 éves voltam mikor ide költözött a párom. A munkalehetőség miatt. Mivel akkor még nem volt keresete nem tudott volna egy albérletet kifizetni ezért a Szüleim megengedték,de külön szobában.
2016. jan. 13. 09:24
17/36 anonim válasza:
Szóval nem együtt éltek, hanem ő is a szüleidnél lakik. A kettő nem jelenti ugyanazt! És arra vagy kíváncsi, ki hogy döntene. Nekem eszembe nem jutott volna így és ilyen fiatalon gyereket vállalni. Le lehet pontozni. Én végig akartam csinálni a sulit, utána tovább tanulni, munkát szerezni. Közben megtaláltam a jelenlegi párom, évekig csak jártunk ugyan, nem volt hova összeköltözni. Természetesen a szüleim "nyakára" soha nem szültem volna. Olyan helyzetben vállalok gyereket, amikor vagyok én, van a párom, és van a közös gyerekünk. Évek múlva összeköltöztünk. Közben fiatalon bejártuk az országot, élveztük a kettesben töltött időt és egymást. Most jutottunk el arra a szintre, hogy most már aktuális lenne. Megvan hozzá minden. Viszont a 17-re rá is húztam egy 10-est, de én így is terveztem. Ha időközben becsúszott volna, nem tudtam volna és nem is akartam volna megtartani. Hisz nem a szüleimnek akarok gyereket szülni, hanem a páromnak és magamnak.
18/36 anonim válasza:
Szuper hogy leirtad a kis idilli életed előző, de ezek szerint neked nem volt váratlan helyzet. Másnak, pl a kérdezőnek becsuszott. Ilyenkor mindenképpen jön egy ujratervezés valamilyen szinten. A kérdező most itt tart.
19/36 anonim válasza:
17-es vagyok. Persze, hogy nem volt váratlan helyzet. 17 évesen még nem éltem nemi életet. Amikor pedig már igen, úgy védekeztem, hogy az mellett ne kerülhessek ilyen helyzetbe. És amint írtam is, ha mégis becsúszott volna, akkor nem tartottam volna meg. Ezt is odaírtam.
20/36 anonim válasza:
18, ezzel a logikával csak és kizárólag az válaszolhatna a kérdésre, aki volt olyan hülye, hogy nem megfelelő védekezés mellett teherbe essen 17 évesen. Hála az égnek, még mindig kevés ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!