17 éves vagyok és babát várok. Mit tegyek?
21/36 anonim válasza:
Biztos hogy megtartanám.Nem értek egyet az abortusszal, és emellett pedig ha az én döntésemen múlna egy élet, biztos hogy megadnám neki.Egyébként is, egy kis részed benne van :)
2016. jan. 13. 15:48
22/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem azért az egészhez még az is hozzátartozik hogy márciusban betöltöm a 18-at.
Ha jol sejtem, megtartjatok. Gratulalok! :)
En 20 evesen szultem az elsot (terveztuk), mellette lediplomaztam, 23 voltam a masodiknal, most 28 vagyok es sajat cegem van es probalkozunk a 3.-kal. ;)
Idonkent nagyon melos lesz! Es fontos, hogy tanulj!!!!
"Hasznalj ki" minden tamogatast es lehetoseget.
De en mindig imadtam fiatal mami lenni, jol birtam a gyurodest... masok sem voltak kipihentebbek az egyetemen, csak ok a pialas miatt nem aludtak, en meg a gyerekem miatt. :P
2016. jan. 13. 22:01
24/36 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sikereidhez és szurkolok, hogy sikerüljön a harmadik picurka hamar.:) igen megtartjuk. A tanulás miatt nem Félek,mert nag
25/36 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sikereidhez és szurkolok, hogy sikerüljön a harmadik picurka hamar.:) igen megtartjuk. A tanulás miatt nem Félek,mert nagyon jó memóriám van és könnyen megtanulok bármit. Ami egy picit aggaszt, hogy zeneművészeti szakközépbe járok és, hogy itt nem lehetséges az esti tagozat. Mondjuk a tanáraim megértőek és remélem segítenek kialakítani valami összehozhatő tantervet.:)
26/36 anonim válasza:
Volt egy tanárom (Isten áldja az emlékét is), aki azt mondta, hogy el sem hisszük, hogy mennyire meg tudunk erősödni ahhoz képest amikor csak végiggondoljuk, ahhoz képest, amikor a feladat már konkrétan megjelent előttünk. Óriási plusz energiák szabadulnak fel. Onnan is kapunk támogatást és segítséget, akitől nem vártuk volna. Ehhez mindössze azt kell elhinnünk és elhitetnünk a környezetünkkel, hogy minekünk így jó! Mi ezt akartuk! Mi ezt szeretnénk végigcsinálni! És ekkor megnyílik a csoda kapuja és olyanok is belépnek rajta, akik addig ellenségeskedtek. Gondolj arra, hogy esélyed van ilyen fiatalon, a gyereked és közötted kevés korkülönbséggel arra, hogy Te magyarázd el majd a K10-es generációjú TV működését a gyermekednek és nem fordítva, ő Neked. Ezzel az élet egyéb dolgainak értelmezésére is gondolok. Szeresd már most teljes elméddel, minden pillanatban, hogy érezze a kis "pocaklakó", hogy úgy várják idekint, mint senki mást! Ez a lényeg. Menni fog!
2016. jan. 16. 22:36
Egyetértek az előzővel. Én azt gondolom, hogy akinek 17-18 évesen nem megy annak később se fog. Szóval aki olyan, hogy szorgalmas, dolgos ember az fiatalon szülés után, gyerek mellett is tanul+dolgozik, bőven van rá példa. Aki meg link alak annak hiába jön 35 évesen a baba akkor is csóróságban, napi anyagi gondokkal küzdve fog élni.
2016. jan. 16. 22:52
Elvetetném. A gyerek csak probléma.
2016. jan. 17. 23:35
29/36 betonszabó válasza:
sziasztok
én jelenleg 24 éves vagyok 3 gyermekem van
14 ÉVESEN SZÜLTEM
és nem bántam meg gyermekeimet
sajnos a sulit igen ugyan is nem lettem ügyvéd
de dolgozom pékként párom pék volt most kamionsoför
és a szülein nem támogatnak ugyanis nem szegények de csak megélnek szóval ezt mindenki magának döntse el
ugyanis inkább most mint SOHA
2016. jan. 18. 07:13
Lehet, hogy én látom rosszul, de szerintem téged csak az zavar, hogy miként fognak megítélni. Na ez az, amit le kell t*jni! Ha mindketten akarjátok, tartsátok meg! Könnyű lesz? Piszkosul nem! De attól még boldogok lesztek! És akkor mi van, ha szülőknél laktok? Ha jól kijöttök a szüleiddel és jó a kapcsolatotok is, akkor nincs gond! Max. lesz plussz pár kéz (pl. pelenkázásnál), amit sok anyuka irigyel tőled! Én is, de ezt hagyjuk! A suli nehéz lesz így, de azért ne hagyd abba! Sok boldogságot nektek! :)
2016. jan. 19. 01:30
Kapcsolódó kérdések: