Viktoria1978 kérdése:
Babat varok vagy nem?
Figyelt kérdés
Ket kisfiam van a nagyobb 3 a kicsi 1 eves lesz februarban. Meg szoptatok, menzeszem meg nem tert visza. Szedelgetek, faj a derekam, mindjartmegjön erzesem van es az üres jobboldali mellem is feszül. Baloldalibol szoptatok honapok ota. teszteltem digivel 2 neg, normal tesztcsikos 3 neg 2 poz, ma 1 digi neg. Lehetek terhes? Nagyon szeretnek egy kislanyt:) ha fiu az se baj:)2016. jan. 7. 12:04
1/19 A kérdező kommentje:
2016. jan. 7. 12:06
3/19 anonim válasza:
Én azt se értem most mely napokon teszteltél,meg hogy miket irogatsz,de a harmadik teszt nagyon halvány pozitiv.
Hogy mi az a digi,de most jól értelmezem,hogy te összesen 8 tesztet csináltál?!?!
4/19 A kérdező kommentje:
ja rozsaszin:) igen 8 teszt:) tegnapelött 2 Digitalis teszttel negativ, tegnap 5 normal tesztcsik 3 neg 2 poz, ma egy db Digitalis negativ.
2016. jan. 7. 12:17
5/19 A kérdező kommentje:
Most nagyon izgulok:) ma delutan veszek egy normal csikosat, a hagyomanyos jobb szerintem.
2016. jan. 7. 12:19
6/19 anonim válasza:
Mi a fenének ennyi tesztet csinálni?! Minek napi többet?
Sima rápisilőst vegyél,reggel csináld meg első pisiből. Ha negatív,rá egy hétre ugyanígy csinálj,ha negatív az is,akkor nem vagy terhes.
Nem kell naponta 2-3-4-5-6 tesztet csinálni,mert semmi értelme...Mivel nem jött még meg,így nem tudhatod mikor van peteérésed,de az hogy milliószor tesztelsz,egy nagy h...g.
7/19 A kérdező kommentje:
en azt tudom hogy hülyeseg:) mondom most annyira be vagyok zsongva, hogy nagyon. azt tuti nem tudom mikor van peteeresem, mennyi eselyem lehet hogy teherbe essek? ferjem is azt mondta varjak. nem olyan egyszerü ez:) ui: ne kerdezd hany eves vagyok:)
2016. jan. 7. 12:35
8/19 anonim válasza:
Sosem értettem ezt a tesztelgetés mániát, de mindenki úgy kergeti őrületbe magát, ahogy akarja. :)
Az alsó teszt egyébként nekem gyanús.
9/19 anonim válasza:
nekem is gyanus az also ! tesztelj meg tobbet ):))
10/19 A kérdező kommentje:
na ugye?:))) nem kaptam tesztet, ferjem Volt vasarolni, jövö heten jön a következö:) de lehet veszek en holnap:)
2016. jan. 7. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!