Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Trimeszter 1 terhesvitamin?

Trimeszter 1 terhesvitamin?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szedett-e valaki terhesség előtt Trimeszter nevű terhesvitamint? Nagyon sok jót hallottam róla. Nekem volt egy vetélésem tavaly februárba és azóta sajnos nem sikerül teherbe esnem, pedig teljes kivizsgáláson estem át (hormon, pajzsmirigy,vércukor, vérrög, Leiden-mutáció...) és semmi problémát nem találtak nálam. Viszont nagyon sok jót hallottam erről a vitaminról, hogy segíti a teherbeesést? Arra lennék kíváncsi, hogy aki szedte, annak mennyi idő után jött össze a baba? Tényleg nagyon jó a vitamin? Köszönöm a válaszokat!!!!

#terhesvitamin #Trimeszter 1 #mennyi idő után jön a baba
2016. jan. 6. 11:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én estére szedtem vacsi után egyszerre 2 szemet. Mert ugye naponta 2 tablettát kell bevenni.
2016. aug. 15. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még a legelső dobozból van kb. 1 heti adagom. Ma reggel teszteltem pozitívat. El sem hiszem, úgy örülök 🙂🙂 mondjul nekem muszáj ezt szednem a pajzsmirigyem miatt a jód nélküli trimesztert.
2017. ápr. 18. 19:08
 13/13 anonim válasza:
100%

Sziasztok! :)

Milyen tapasztalatotok van a tabletta szervezetre gyakolrolt hatásáról?

Gondolok itt a közérzetre, hízásra stb.....

Köszi a választ. :)

2018. júl. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!