Lusty kérdése:
Melyik terhesvitamint szedtétek? És mikor kezdtétek el?
Figyelt kérdés
A dokim azt tanácsolta, hogy kezdjek el időben terhesvitamint szedni.Azt mondta, hogy bármelyik jó. Utánanéztem az összetételnek, és rájöttem, hogy mégsem mindben van meg minden. Vannak tapasztalatok az Elevittel, Ladeevit-tel és Gravidával kapcsolatban?2015. dec. 16. 09:10
1/17 anonim válasza:
Szerintem igaza van a dokidnak, nagyon-nagyon hasonlóak és tényleg mind jó, én Femibiont szedtem, főként a 12. héttől, mert abban van omega3.
2/17 anonim válasza:
Elevitben elvileg sok az A vitamin, az nem olyan jó.
A Gravidát javasolják, de sokan hánynak tőle.
Ladeevittel nincs tapasztalatom, de a Czeizel féle vitaminról senkitől nem hallottam rosszat.
3/17 anonim válasza:
Én anno gyógyszerészt kérdeztem, melyiket ajánlja, nem azt nézte, melyikben mennyi vitamin van, hanem melyikben a legtöbb a folsav, ugyanis ez a legfontosabb, a többi vitamin meg úgyis alig változó ezekben a multivitaminokban. Egyébként gravidát ajánlotta, lassan egy éve azt szedem (ha nem eszel előtte, hányingered lesz, igen, de nem éhgyomorra kell beszedni.) Ebben a Gravidában az a jó, hogy direkt magyaroknak készítették, a D vitaminból is 2x annyi van benne, mint bármelyik más multiban, így én ezt ajánlanám!
4/17 anonim válasza:
Én a Gravidáival kezdtem nagyon sokat hánytam tőle.12.héttől a Femibiont szedtem.Most vagyok a második babával terhes és kipróbáltam a Czeizel vitamint.Nekem nagyon szimpatikus semmi bajom tőle.
5/17 anonim válasza:
Én is Gravidát szedtem de én azért, mert úgy tudom csak abban van jód is. Ezt már teherbeesés előtt elkezdtem a folsavval együtt.
6/17 anonim válasza:
Én a Gravidát szedtem,azért mert azt ajánlotta a nőgyógyászom.
7/17 anonim válasza:
Gravidát szedek a pozitív teszt óta, semmi problémám nem volt vele. Előtte sima folsavat szedtem.
8/17 anonim válasza:
Már mindegyikben van jód..nekem meg pont jódmentes kellett pajzsmirigy gondok miatt. Így én netaminos pocaklakót szedtem. Teljesen jó volt, persze kizárólag akkor ha nem szabad jódot szedni.
Amúgy szükséges.
9/17 anonim válasza:
4 hónappal az akciózás előtt kezdtem Hipp Natalt szedni, miután annyian írták, hogy a Gravidától és az Elevittől hánytak, de minimum erős hányingerük volt, a Femibion pedig drága. Nekem jók a hippel a tapasztalataim, annyi, hogy még kiegészítésnek kell mellé 400 mikrogramm folsav.
10/17 anonim válasza:
3-as, nekem pont ez a bajom a Gravidával, hogy éhgyomorra hányingert csinál, viszont a vas miatt minimum fél órával evés előtt kellene beszedni, hogy normálisan fel tudjon szívódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!