Kismamák, leendő kismamák, Ti szedtek-e terhesvitamint? Ha igen, milyet és mikor kezdtétek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 21:45
1/12 anonim válasza:
4 hónappal kezdtem a babavállalás elõtt a Hipp Natalt, a pozitív teszt óta szedek mellé plusz folsavat, magnéziumot, és C vitamint, illetve a pajzsmirigyem serkentésére jódot és szelént.
2/12 anonim válasza:
Tervezéskor folsavat szedtem, pozitív teszt után Gravidát, majd hánytam tőle és Femibionra tértem át.
3/12 anonim válasza:
Első terhességemmel gravidát,folsavat, vasat,calciumot , magneB6 szedtem. Most várom a második babát most femibiont szedek, magnerotot, calcium, vas :)
4/12 anonim válasza:
Bár én már csak volt kismama vagyok, de azért leírom, hogy nem szedtem be semmit, viszont nagyon egészségesen táplálkoztam, sokat mozogtam jó levegőn. Kis súlyú, egészséges babát szültem.
5/12 anonim válasza:
Én ezt szedtem a terhesség alatt: Vasat, magnéziumot. A 15.dik hétig Dm-es Mama A-z-ig vitamint. (Az orvosom nem ajánlott semmilyen terhesvitamint ezután). A 20 héttől kalciumot (Az orvos ajánlása: ennél előbb szedve korai csontosodást okoz a magzatnál.) Egészséges, kis súlyú babát szültem.
6/12 anonim válasza:
Semmit felesleges orvos férjem tanácsára. 4 kgos babát szültem egészséges csodálatos babácska.a gyógyszercégeknek nem dőlök be...
7/12 anonim válasza:
Én sem szedtem semmit. Sok zöldség, gyümölcs.
Makkegészséges kislányom született.
Osztom az előttem szóló véleményét.
8/12 anonim válasza:
6. héttől 14. hétig folsavat, Ladeevit-et, magnéziumot, vasat.
Aztán 14. héttől magándokihoz jártam, és onnantól nem szedtem semmit, csak változatosan ettem.
Egészséges babám lett.
9/12 anonim válasza:
Én babatervezés miatt kaptam Inofolicot, Béres Activalt, Magnerotot. Nekem csináltak vérképet, kiderült pár probléma, ezek miatt ajánlották ezt a kombinációt.
Ha van rá lehetőséged, csináltass előzetes vizsgálatokat, mert nem mindegy, hogy mit kezdesz el szedni!! Ezt inkább a dokid döntse el!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2015. szept. 10. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!