Melyik terhesvitamint szedtétek? És mikor kezdtétek el?
Femibion 800-at a 12. hétig, teherbeesés előtt folsavat.
Femibiont azért, mert kicsi, és szimpatikus volt az összetétele.
Az összetétel alapján dönts, van aki pl. jódra érzékeny vagy ilyesmi, ezért van többféle vitamin.
Most, a 27. héten rossz lett a vérképem, így vasat, magnosolvot és külön femibion 400at szedek megint.
27hkm
Igen, 11-es, én is amit lehet, külön szedek, pl. a magnéziumot és a kálciumot is teljesen külön kell a vastól beszedni, és az sem mindegy, hogy melyikből mennyit szed az ember. Magnézium felszívódásához B6, kálciuméhoz D vitamin kell, D vitaminéhoz valamilyen olaj (pl. halolaj kapszulával jó beszedni, mert zsírban oldódik a D vitamin), és a Mg-t és Ca-t 2 órás különbséggel érdemes bevenni, ugyanennyire távol a vastól... Szóval a legjobb amit csak lehet, kajából fedezni, mert ez olyan bonyolult, hogy nem egyszerű minden nap figyelni rá.
Nekem a pajzsmirigyem miatt szedni kell jódiont, és szelént is, illetve a kálciumon kívűl a fentebb felsoroltakat. Én ezekre mind figyelek, de még így sem jön össze sokszor úgy, ahohgy kéne. Egyben benyomni viszont semmi értelme, mert a hányinger mellett ráadásul mégcsak nem is hat rendsen...
Én ezért ajánlom a Hipp Natalt, azt viszonylag könnyű szedni ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!