Kinek melyik terhesvitamin vált be? (melyik az amelyik kevésbé hizlal / illetve nem csinál nagyobb étvágyat?
(jelenleg az Elevit Plust vettem meg 30 db-osat)
Jövő hónapban kezdünk bele a párommal a baba projektbe. :)
Én csak azt tudom, hogy melyik nem.
Én is babavárás előtt, felkészülésként kezdtem el szedni. Gravidát. Állandóan hányingerem volt tőle, rosszul voltam. Nem bírtam.
Nekem a Gravida bevált. Egyszer sem hánytam a terhesség alatt, az etvágyam sem nőtt, eddig mindössze 4-5 kiló jött föl, pedig 32. hét derekán járok.
Szerintem ez olyan dolog, amire nincs általános válasz, mindenkinek a szervezete máshogy reagál ugyanarra a vitaminra, meg általában az egész terhességre, neked kell kitapasztalni elsősorban.
Ha neked az Elevit nem okoz gondot, maradj annál. Èn is 30-assal kezdtem a Gravidát próbaképpen, de mivel meg voltam vele elégedve, nem váltottam.
Én Trimesztert szedek, már a 2-est. Eddig nem híztam, most jött rám kb 2 kg. Az étvágyam a terhesség előrehaladtával egyenes arányosan növöget, semmi extra. Első baba.
25h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!