Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekelne hogy aki one step...

Érdekelne hogy aki one step hcg tesztet használt meg volt vele elégedve? Amit a netrol lehet rendelni nagyobb csomagolasban. Nekem késik a mensim de a teszt még negatív.

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi nem voltunk vele megelégedve. Mindkét terhességemkor vettünk, mindkettőt 3 nap késésnél mutatta ki. halványan, a többi teszten már a menzesz megjövetelekor ott virított a két csík.

Amit ajánlani tudok és viszonylag olcsó, az X-epil pen (kék kupakos), nekünk bejött.

De a one-step arra nagyon-nagyon jó volt, hogy reggelente lekössük az energiáinkat a peteéréstől számított 7-14 napban, mert ugye nagyon olcsó.

24hkm

2015. nov. 22. 09:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. És gratulálok a babához! 😊 Igazából Én is csak idő kitoltonek használom sztem. Mert semmi nincs rajta. Sejtés sem.
2015. nov. 22. 09:47
 3/3 mandiga ***** válasza:

Az One Step 10-es tesztet használtam menzesz elött 4 nappal októberben, és halványan pozi lett, mások is megerősítették. Majd pontosan megjött. :(

Nem vagyok benne biztos, hogy kémiai volt. Sokan panaszkodnak rá.

2015. nov. 24. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!