Nagyobb gyereknek tippek a tej pótlására? Valaki használt nagyobb gyereknél pl Sinlacot tej helyett? Elfogadta? Tej és szója allergiáról van szó.
3,5 éves kisfiamnak most derült ki a tej és szója allergiája. Nyelőcső gyulladással járó allergiáról van szó és refluxos tünetei vannak, ezért tartott ilyen sokáig kideríteni.
Nem eszi a nagyobb darabos kaját (pl. szalámis szendvics), így a reggelije tejes ital volt, ezért most bajban vagyok a pótlásával. Tudom hogy van rizs és zab ital, de valljuk be, az elég ,,érdekes".
Egyébként egyszer próbáltam nála a kakaós zab italt, de ki is hányta egyből. Nem akarom megsérteni azt aki szereti, de tényleg érdekes...
A lányom is tejallergiás volt, és én eleinte a risztejbe tettem vaníliás cukrot, és ő így megitta.
Hát, nem tudom, ízlések és ... szerintem a Sinlac még sokkal borzalmasabb, mint a rizstej...:)
Amúgy lehet kapni olyan tejpép szerűséget, azt hiszem Humana gyártja, amiben nincs tej. zabos, almás, ha jól emléxem.
A fiam reggelire bio zabpelyhet kap, búzakorpával, gyümölcsbe áztatva. Pl. egy alma+egy banánnal.
Alma lereszelve, banán villával szétnyomkodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!