Trimeszter 1 terhesvitamin?
A terhesvitaminok NEM segítik sajnos a teherbeesést, nem az a funciójuk. A teherbeesést segítheti viszont a D vitamin - jobb minőségű peteésés, és az E vitamin - vastagabb méhnyálkahártya. Folsavat fontos szedni pozi teszt előtt is, ez nem segíti ugyan a teherbeesést, de az idegcsőzáródási problémák megelőzése miatt nagyon fontos.
Egyébként teljesen mindegy a szedett terhesvitamin típusa, nincs érdemi különbség köztük. Én csak pozi teszt után kezdtem el, előtte a fentieket szedtem.
Szia!
Igen, kipróbáltam, jelenleg is szedem, most kezdtem el a 2. dobozzal...eddig még nem vagyok babás, de hátha ebben a hónapban :)
Szia!
Én is kérdezném, hogy mi újság Veled? Pont most írtam ki én is egy kérdést erről a vitaminról.
De az a sanda gyanúm, hogy csak marha jó a marketingje. A sikersztorik "mikroidő" alatt bekövetkezett terhességekről beszél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!