Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ovszerben maradt spermat...

Ha az ovszerben maradt spermat par oran belul a huvelybe juttatjuk, lehetunk terhesek? Vagy az ovszerek belul spermaolovel vannak kezelve?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beteg, bar tudom meredek ez a kerdes. Vita targya lett egyik baratnommel, es most mar kivancsi vagyok...
2015. dec. 30. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Óvszertől függ, de szerintem mostmár mindegyiket kezelik spermicid cuccossal belülről.
2015. dec. 30. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Folytassatok le egy természettudományos kísérletsorozatot megfelelő esetszámmal, pontosan megtervezett kísérleti elrendezés szerint, az eredményeket biztosan leközli majd minden mértékadó orvosi szaklap.
2015. dec. 30. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak 1-2 spermicides óvszer van forgalomban, az összes többi "nem öli meg" a bejutott anyagot, így igen, elméletileg létrehozható ilyen módon terhesség.
2015. dec. 30. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk levegővel érintkezve szerintem nem sokáig bírják, úgyhogy gyorsan kell cselekedni mindenképp...
2015. dec. 30. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha levegovel erintkezik a sperma bizonyos idon belul meghal de ennek nezz utana a neten, mert nem tudom mennyi. Az biztos, hogy nem veletlen helyben adjak le a spermat a ferfiak a bankokba.
2015. dec. 30. 22:29
 6/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
Még ha spermicides is az óvszer, az nem öli meg az összes spermiumot 100% biztonsággal. Mellesleg, ha a spermicid önmagában olyan rohadtul hatékony lenne, akkor mindenki azt használná óvszer és tabletta helyett. Szóval van esély ilyen módon teherbe esni szerintem. És most nyilván csak a biológiai oldalát vizsgáljuk a dolognak, nem az etikait.
2015. dec. 30. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!