Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitaminokat kell...

Milyen vitaminokat kell szednem, ha már próbálkozunk?

Figyelt kérdés
Két hónapja próbálkozunk, nem szedek semmit, Az Elevitet nagyon reklámozzák, jó ha elkezdem azt szedni? Mellé olvastam, hogy kell folsavat is, de amúgy ennyi elég? Vagy van még valami, amit érdemes kipróbálni, szedni vagy elég a táplálkozásra figyelni?
2007. nov. 9. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

szia,

A folsav a legfontosabb teherbeesés előtt, hogy megelőzz bizonyos fejlődési rendellenességeket. Én a terhesség alatt csak Elevitet szedtem, most a szopi alatt már nem szedek semmit. Sok sikert, grat. a bébihez.

2007. nov. 9. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A saját orvosodat kérdezd, akiben megbízol. Sokszor a különböző dokik eltérő dolgokat mondanak. Az első terhességemnél nem szedettek velem vitamint, csak folsavat és vasat. Másodszor Elevitet szedtem már a tervezéskor is (van, akinek gyomorproblémát okoz), folsavat egyáltalán nem (az utolsó hónapokban vitamin helyett vasat). Biztos, hogy van még több verzió is.
2007. nov. 9. 16:43
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

az eslo valaszolonak uzenem, hogy nincs meg baba...mire gratulal?????

az ilyen meg hogy ad tanacsokat????? meg a szoveget se tudja elolvasni!!!!!!!!

2007. nov. 9. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 féle vitaminról hallottam (terhesvitamin). Nekem a gyógyszerész az Elevitet ajánlotta, mert magasabb benne a folsav, amellé már nem kell + folsavat szedni.

Az irodalom azt írja, hogy ha sok zöldséget és gyümit eszel, nem kell mellé más vitaminz szedni, de folsavat célszeű.Olvass utána, kérdezz meg valakit, akit ismersz és bízol benne, és saját belátásod szerint válaszd a legszimpatikusabb megoldást.

(Én FLP-s aloe gélt iszok és B12 vitamint szedek)

2007. nov. 9. 17:49
 5/12 anonim válasza:
100%
Én sem szedek vitamint, mert az orvosom szerint egyenlőre elég ha figyelek az egészségemre, aztán ha összejött a baba akkor jöhet a vitamin. Tudomásom szerint nem szabad túlzásba vinni a vitaminokat. Egyébként az Elevitről jókat hallottam. Szurkolok nektek:)
2007. nov. 9. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az orvosom azt mondta, hogyha egészségesen táplálkozom, akkor nem kell szedni vitamint. Ennek ellenére napi 1 fél Elevitet szedek és mellette multivitamin pezsgőtablettát is iszom minden nap. Szerintem jobb az óvatosság. Túladagolni úgy sem tudod magad egy Elevittel. Elég morbid lenne, ha pont a terhesvitamin ártana majd a kicsinek. Szóval, szerintem szedd és próbálkozzatok!

Amúgy sokan ajánlják a Hipp Natalt is.

2007. nov. 9. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
multicentrum materna-t szedtem es a szopi alatt is .
2007. nov. 9. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom csak a folsavat ajánlotta teherbeesés előttre. Aztán a Pregnavit nevű magzatvédő vitamint szedem.
2007. nov. 9. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is Elevitet szedtem az első terhességem alatt, nagyon bevált. Most a Béres Gravida-t szedem, nemrég dobták piacra, és szerintem ugyanolyan jó, valamivel olcsóbb is.
2007. nov. 10. 08:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is az Elevitet tudom ajánlani, nekem még MagneB6-ot kellett szednem.
2007. nov. 10. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!