Probalkozunk a babaval, ez az also honap, milyen vitaminokat ajanlanatok, amit terhesen szedhetnek es ajanlott? Amugy vashianyos vagyok. Koszi a valaszokat!
Szia!
Én is ajánloom az Elevitet,de az Eurovitet is az is nagyon jó,de az Eurovitbe több a vitamin.Vashiányra én a Neoferoforgammát szedem,már 6hetes korom óta.És zserintem a maradék 9hetet is végig szedem vele.Nagyon jók ezek!
Gravida is jó (Béres készítmény), Elevit.
A nődokik szokták mondani, hogy nem kell sok ilyet szedni, elég csak kétnaponta, mert nagyon megerősödik a baba és nehéz lesz megszülni.
mi is 1 hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk.
Én a barátnőm példájából tanulva kezdtem szedni a Femibiont.
Ő Elevittel kezdte, de állandóan rosszul volt tőle.Ezért tért át a Femibionra.Most 1 gyönyörű egészséges 2 hónapos kisfiú anyukája.
1 hónapja kezdtem el szedni én is, és semmi mellékhatást nem tapasztaltam.
A dokim szerint most ez a legjobb.A nők x százaléka nem tudja átalakítani a terhességi vitaminokban található folsavat, hasznos foláttá.A femibion az egyetlen terhesvitamin ami már átalakított folátot tartalmaz.
Ezenkívül van benne jód, az elevitben nincs.
Jó babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!