Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit fog a doki felírni?

Mit fog a doki felírni?

Figyelt kérdés
Két vetélés után vagyok. Idáig nem találtak semmit nálunk, már szinte mindent vizsgáltak. A doki azt mondta, ha pozitív lesz a teszt hívjam, mert felír valamit. Vajon mit? Nem lesz baj, ha 1 héttel később írja majd fel?
2010. márc. 23. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

valami magzatvédő vitamint gondolom, ami megvéd a vetéléstől.

Hát, lehet, h minél hamarabb kellene, muszáj azt az egy hetet kivárni?

2010. márc. 23. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem utrogestant fog írni. Nem baj, hogy egy héttel később. De nem tudsz rögtön a pozitív teszt után menni?
2010. márc. 23. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Hormonvizsgálaton voltam, így is progeszteront fog felírni? A teszttel meg csak a csalódás miatt szeretnék várni. Az előző ciklusban is késett 2 napot, és a nemvárt előtti naptól kezdtve összesen 8 tesztet csináltam. Olyan rossz volt mindig a negatív eredményt látni.
2010. márc. 24. 07:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem duphaston írtak fel.És semmi gond nem volt.De job volna minnél hamarabb orvoshoz menni.
2010. márc. 24. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!