Vajon sok gyógyszert fog felirni a doki vagy elég csak az amitől több petém fog érni? Mennyibe kerülnek ezek a gyógyszerek? Valóban az első beültetés nem sikerül?
Figyelt kérdés
Az egyik vezetékem hiányzik és a műtét után a másik vezetékem letapadt és megtört, ennek ellenére terhes maradatam de méhen kívül. Miután elvégezték a terhesség megszakítást rá fél évre hsg-re mentem és sajnos megsérült a még meglévő vezetékem és elzáródott.a debreceni kaáli intézetbe irt beutalót a doki2009. aug. 6. 15:28
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem maximum 1-2 gyógyszert fogsz kapni, többet nem. Mivel elzáródott a vezetéked, így ezt fogják orvosolni, szerintem nem gyógyszerekkel. Szurkolok, hogy minél előbb babás legyél :)
2/2 anonim válasza:
A lombik előtti stimulációra több féle protokoll létezik. Így ettől függ a felírt gyógyszerek mennyisége illetve attól, hogy ki hogyan reagál a stimulációra. Árakat nem igazán tudok, de sajnos nem pár ezer forintos nagyság rend. Az így nem igaz, hogy nem sikerül az első, csak úgy igaz hogy nem biztos, hogy sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!