Mikor estem teherbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nov. 27-én kellett volna megjönnie, dec. 3-án erős pozitívat teszteltem. 10.-én voltam nőgyógyásznál,megállapította a terhességet, 5mm-es petezsákot látott,magzatot még nem.

Párommal Nov. 14-15-16-17-20-án voltunk együtt,ezekből az egyik napon "élesben" bent maradt végig megszakítás nélkül.

21.-én lefeküdtem az exemmel (Hosszú történet hogy miért,de nagyon megbántam) megszakítással voltunk együtt. Remélem nem tőle vagyok terhes. Ciklusaim változóak: 29, 30,32,33,35 naposak. Az utolsó 30 napos volt. Kizárható a Nov. 21-e?

2015. dec. 14. 18:47
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Az exed egyébként nem fog jelentkezni ha megtudja,hogy terhes vagy?
2015. dec. 15. 17:58
 42/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 27-28-as válaszokat olvastad? Mert abban benne van, hogy mikorra eshetett a fogantatás ideje, méghozzá elég pontosan. A teszt erőssége nem mérvadó, mivel egyéni ütemben nő mindenkinél a hcg szint. Viszont a babák a 12. hétig nagyjából egyformán fejlődnek, így elég biztosan lehet a táblázatban felüntetett adatokra támaszkodni (-2 napos eltérés azonban ebben az esetben is lehet).
2015. dec. 15. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!