Sziasztok! Nov. 27-én kellett volna megjönnie, dec. 3-án erős pozitívat teszteltem. 10.-én voltam nőgyógyásznál,megállapította a terhességet, 5mm-es petezsákot látott,magzatot még nem.
Párommal Nov. 14-15-16-17-20-án voltunk együtt,ezekből az egyik napon "élesben" bent maradt végig megszakítás nélkül.
21.-én lefeküdtem az exemmel (Hosszú történet hogy miért,de nagyon megbántam) megszakítással voltunk együtt. Remélem nem tőle vagyok terhes. Ciklusaim változóak: 29, 30,32,33,35 naposak. Az utolsó 30 napos volt. Kizárható a Nov. 21-e?
Ez baromság... ! A párodé a gyerek! Együtt voltatok beléd élvezett... lehet akkor pont nem volt peteérésed de 2-3napig a spermák várakoznak az érett petére valószínű ez történt. Be ne mesélje nekem már senki ,hogy az exétől terhes!
2015. dec. 15. 10:27
33/42 A kérdező kommentje:
Nem volt betervezve a baba mindenképp,de úgyvoltunk vele amikor jönni akar akkor jön. Eddig volt amikor gumival,vagy megszakítással védekeztünk. Picit pont rosszkor jött,most hogy voltam mással :( De úgy érzem a páromtól van. Úgy számoltam akkor volt pé-m
2015. dec. 15. 14:24
34/42 A kérdező kommentje:
Párom nem tudja még hogy terhes vagyok,hétvégén jön haza,személyeseb mondom el neki,tuti örülni fog,szeretett volna gyereket. Énis örülök csak azért bennem van a para picit..
2015. dec. 15. 14:28
35/42 anonim válasza:
azt is elmondod, hogy mással voltál?:D vagy az nem para picit?:D
2015. dec. 15. 14:45
36/42 A kérdező kommentje:
Ennek a története más mi miért volt meg hogy mik történtek akkor a kapcsolatomban.. ez hosszú
2015. dec. 15. 15:00
37/42 anonim válasza:
Mindenesetre a jelenlegi kapcsolatod abszolút nem működhetett jól, ha az ex-szel kötöttél ki az ágyban... Lezáratlan szálak a múltból? Hát ilyen kapcsolatba meg nem gyereket szokás vállalni. Azt gondolod, majd a gyerek mindent helyrehoz?
2015. dec. 15. 15:28
38/42 anonim válasza:
Először olvastam nem értettem miért olyan fontos,mikor jött össze,aztán átolvastam még egyszer és leesett. Nem tudom nálam nincs olyan,hogy hosszú történet,ha szeretem a párom nem fekszem le mással,ha nem szeretem akkor közlöm Vele és szakítok Vele.Legalábbis úgy gondolom jár ennyi a másik embernek, arról meg ne is beszéljünk,hogy amit adsz olyat kapsz vissza.
Viszont bármelyik nap teherbe eshettél, mert a beágyazódás 7-10 nap utána 3-4 napra már kimutatja a teszt,21.én megfogant 28-1-ig beágyazódott 3.án mutathatta a teszt igaz halványabban. Kicsit nagyobb az esélye annak,hogy a párodé akivel nem védekeztél. Igazából Te dolgod de nem tudnék tükörbe nézni ezután.
2015. dec. 15. 15:37
39/42 A kérdező kommentje:
3-án már nagyon erős poz.volt a tesz, és a párommal sehogy nem védekeztünk,"bent maradt végig"
2015. dec. 15. 15:56
40/42 anonim válasza:
Hogy tudsz igy a párod szemébe nézni? És egy ágyba feküdni vele....nne érzed bűnösnek magad? Milyen nő vagy Te? És így szulsz gyereket? A ciki az leszha 1x kiderül ha párodnak nem is lehet gyereke...vagy betegség folytán az igazi apa kell...hallottam már ilyenekrol. ...mindkettő életét tönkre teszed majd egy pillanat alatt.....gusztustalan dolog amit muvelsz.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!