Mikor estem teherbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nov. 27-én kellett volna megjönnie, dec. 3-án erős pozitívat teszteltem. 10.-én voltam nőgyógyásznál,megállapította a terhességet, 5mm-es petezsákot látott,magzatot még nem.

Párommal Nov. 14-15-16-17-20-án voltunk együtt,ezekből az egyik napon "élesben" bent maradt végig megszakítás nélkül.

21.-én lefeküdtem az exemmel (Hosszú történet hogy miért,de nagyon megbántam) megszakítással voltunk együtt. Remélem nem tőle vagyok terhes. Ciklusaim változóak: 29, 30,32,33,35 naposak. Az utolsó 30 napos volt. Kizárható a Nov. 21-e?

2015. dec. 14. 18:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Párod tudja már, hogy baba lesz? Mit szólt?
2015. dec. 15. 10:19
 32/42 anonim ***** válasza:
42%
Ez baromság... ! A párodé a gyerek! Együtt voltatok beléd élvezett... lehet akkor pont nem volt peteérésed de 2-3napig a spermák várakoznak az érett petére valószínű ez történt. Be ne mesélje nekem már senki ,hogy az exétől terhes!
2015. dec. 15. 10:27
 33/42 A kérdező kommentje:
Nem volt betervezve a baba mindenképp,de úgyvoltunk vele amikor jönni akar akkor jön. Eddig volt amikor gumival,vagy megszakítással védekeztünk. Picit pont rosszkor jött,most hogy voltam mással :( De úgy érzem a páromtól van. Úgy számoltam akkor volt pé-m
2015. dec. 15. 14:24
 34/42 A kérdező kommentje:
Párom nem tudja még hogy terhes vagyok,hétvégén jön haza,személyeseb mondom el neki,tuti örülni fog,szeretett volna gyereket. Énis örülök csak azért bennem van a para picit..
2015. dec. 15. 14:28
 35/42 anonim ***** válasza:
azt is elmondod, hogy mással voltál?:D vagy az nem para picit?:D
2015. dec. 15. 14:45
 36/42 A kérdező kommentje:
Ennek a története más mi miért volt meg hogy mik történtek akkor a kapcsolatomban.. ez hosszú
2015. dec. 15. 15:00
 37/42 anonim ***** válasza:
Mindenesetre a jelenlegi kapcsolatod abszolút nem működhetett jól, ha az ex-szel kötöttél ki az ágyban... Lezáratlan szálak a múltból? Hát ilyen kapcsolatba meg nem gyereket szokás vállalni. Azt gondolod, majd a gyerek mindent helyrehoz?
2015. dec. 15. 15:28
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Először olvastam nem értettem miért olyan fontos,mikor jött össze,aztán átolvastam még egyszer és leesett. Nem tudom nálam nincs olyan,hogy hosszú történet,ha szeretem a párom nem fekszem le mással,ha nem szeretem akkor közlöm Vele és szakítok Vele.Legalábbis úgy gondolom jár ennyi a másik embernek, arról meg ne is beszéljünk,hogy amit adsz olyat kapsz vissza.

Viszont bármelyik nap teherbe eshettél, mert a beágyazódás 7-10 nap utána 3-4 napra már kimutatja a teszt,21.én megfogant 28-1-ig beágyazódott 3.án mutathatta a teszt igaz halványabban. Kicsit nagyobb az esélye annak,hogy a párodé akivel nem védekeztél. Igazából Te dolgod de nem tudnék tükörbe nézni ezután.

2015. dec. 15. 15:37
 39/42 A kérdező kommentje:
3-án már nagyon erős poz.volt a tesz, és a párommal sehogy nem védekeztünk,"bent maradt végig"
2015. dec. 15. 15:56
 40/42 anonim ***** válasza:
Hogy tudsz igy a párod szemébe nézni? És egy ágyba feküdni vele....nne érzed bűnösnek magad? Milyen nő vagy Te? És így szulsz gyereket? A ciki az leszha 1x kiderül ha párodnak nem is lehet gyereke...vagy betegség folytán az igazi apa kell...hallottam már ilyenekrol. ...mindkettő életét tönkre teszed majd egy pillanat alatt.....gusztustalan dolog amit muvelsz.....
2015. dec. 15. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!