Mikor estem teherbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nov. 27-én kellett volna megjönnie, dec. 3-án erős pozitívat teszteltem. 10.-én voltam nőgyógyásznál,megállapította a terhességet, 5mm-es petezsákot látott,magzatot még nem.

Párommal Nov. 14-15-16-17-20-án voltunk együtt,ezekből az egyik napon "élesben" bent maradt végig megszakítás nélkül.

21.-én lefeküdtem az exemmel (Hosszú történet hogy miért,de nagyon megbántam) megszakítással voltunk együtt. Remélem nem tőle vagyok terhes. Ciklusaim változóak: 29, 30,32,33,35 naposak. Az utolsó 30 napos volt. Kizárható a Nov. 21-e?

2015. dec. 14. 18:47
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:

Ha 10-én 5 mm petezsákot látott, akkor legalább 5 hetes terhes voltál. Az azt jelenti, hogy 19-e körül lehetett a megtermékenyülés, de ez annyira pontatlan, hogy lehetett 16-a, vagy 21-e is. A dec. 3-i erős pozitívból sem lehet messze menő következtetést levonni.

Ha Nov. 27-re kellett volna megjönnie és előtte 14 nappal ovuláltál, akkor szerintem a doki már látott volna legalább szikhólyagot. Viszont, ha jól számoltad a menstruáció várható napját és a luteális szakasz 14 napos, akkor attól nagyon messze van a 21-e. Viszont írtad, hogy mennyire változóak a ciklusaid.

A nőgyógyász nem írta rá a papírodra, hogy mi volt a teherbeesés dátuma +-2 nap?

Elég sz*r helyzetbe keverted magad...

2015. dec. 14. 18:57
 2/42 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó menstruációd..? (első napja) November....?
2015. dec. 14. 18:58
 3/42 anonim ***** válasza:
Elég sanszos a 21. is.
2015. dec. 14. 19:01
 4/42 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nagyon közel vannak ezek a dátumok egymáshoz.

Pl. az sem kizárt, hogy 21-én hajnalban volt peteérésed, így a 20-i együttlétből származó hímivarsejtek termékenyítették meg az érett petét.

Ezt szerintem ember nincs aki megmondja neked.

2015. dec. 14. 19:03
 5/42 anonim ***** válasza:
Olvasgass a spermaversenyre és reménykedj, hogy nem az ex lőtt kapura. A spermaverseny elmélete szerint inkább ő a befutó, ez sima genetika és biológia.
2015. dec. 14. 19:05
 6/42 A kérdező kommentje:
Igen,tudom..sz*r a helyzet,egy héten történt, ezért nehezebb a számolgatás :( Nem írt a papíromra semmit,csak mondta hogy 4-5 hetes lehet. Számoltam 29,30,32,33,35 napos ciklussal is, ami szerint 21.-e nem esik bele amikor valószínű h peteérés volt. Remélem a páromtól van, meg szeretném tartani. Mennyi az esélye megszakítással teherbe esni? :(
2015. dec. 14. 19:06
 7/42 A kérdező kommentje:
Utolsó mensim első napja : Október 27.
2015. dec. 14. 19:08
 8/42 anonim ***** válasza:

Basszus :(

Én nem szavazok a 21.-e mellett de csak a megszakítás miatt. Voltak már ilyen esetek,de én 5%-ra gondolom az esélyét ebben a szituban.

2015. dec. 14. 19:10
 9/42 anonim ***** válasza:

Nem lehet így esélyeket latolgatni. Az, hogy mennyi az esélye annak, hogy megszakítással tőle estél teherbe az nem megmondható.

Lehet, hogy olyan csoda magja van, hogy az előváladékkal teherbe tudott ejteni, meg az is lehet, hogy egyáltalán nem is tudnál tőle teherbe esni, ha direkt azt akarnátok sem.

Kicsit olyan ez, mint a lottó, hogy lehetsz bármennyire esélytelen, mondhatják, hogy 1 az x millióhoz az esélye az ötösnek, ha pont te vagy az az 1 aki beletrafált.

2015. dec. 14. 19:12
 10/42 anonim ***** válasza:
Melyik nap volt amikor "élesben", megszakítás nélkül voltatok együtt? Ha 21.-én estél volna teherbe, akkor a 12.-ik napon lett volna pozitív a teszted. Kérdés mennyire erős volt, ugyanis ekkor már vannak akiknek erősen mutatja a teszt. A megszakítás vagy bejön, vagy nem. Ismerek két olyan lányt is aki így lett terhes. Vannak akik termékenyebbek és vannak akik nem. Nem tudni melyik kategóriába tartozol... Kitartást!
2015. dec. 14. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!