Mikor estem teherbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nov. 27-én kellett volna megjönnie, dec. 3-án erős pozitívat teszteltem. 10.-én voltam nőgyógyásznál,megállapította a terhességet, 5mm-es petezsákot látott,magzatot még nem.

Párommal Nov. 14-15-16-17-20-án voltunk együtt,ezekből az egyik napon "élesben" bent maradt végig megszakítás nélkül.

21.-én lefeküdtem az exemmel (Hosszú történet hogy miért,de nagyon megbántam) megszakítással voltunk együtt. Remélem nem tőle vagyok terhes. Ciklusaim változóak: 29, 30,32,33,35 naposak. Az utolsó 30 napos volt. Kizárható a Nov. 21-e?

2015. dec. 14. 18:47
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom már melyik volt az a nap :( 16 vagy 17-e. Bele őrültem a számolgatásba. Ezt jól megcsináltam magamnak.. Reménykedem hogy a páromé,talán nem véletlen h most lettem terhes mivel megszakítás nélkül csináltuk,remélem nem sok esély van rá hogy az exemé akivel megszakítottuk az együttlétet..nem jól jöttek ki a dolgok,bennem van a para mivel egy héten történt:((
2015. dec. 14. 19:31
 12/42 A kérdező kommentje:
Határozottan erős pozi volt a tesztem 3.-án. És szinte egyből kijött a 2 csík
2015. dec. 14. 19:33
 13/42 anonim ***** válasza:
46%
szerintem a parodtol ,, mert a teszted lehet nem lett volna ojan hamar , es szerintem 14-15 ikei aktusbol sikerult
2015. dec. 14. 19:34
 14/42 anonim ***** válasza:
46%
ezt nem tudom hogy tudhatod meg ,, lehet majd mikor szamoljak a terhesseget akor kiderul ,,, vagy apai teszt ..
2015. dec. 14. 19:36
 15/42 anonim ***** válasza:
58%
komolyan nem értem a válaszolókat....máskor teljesen normális kérdésnél leosztjátok a kérdezőt most meg semmi.... szerintem ásd el magad kedves kérdező! ha már megcsalod a párod legalább húzott volna fel gumit az exed... nem csak a terhesség hanem bármilyen betegséget elkaphattál volna tőle és átadnád a párodnak.... gratulálok
2015. dec. 14. 19:39
 16/42 anonim ***** válasza:
84%

Egyik apajelöltet sem zárnám ki. Nekem anno a nemvárt előtt 4 nappal pozitív volt a tesztem, a napján pedig szép erős, pedig biztosan nem volt korai peteérésem.

Azért az érdekelne, hogyan bírsz a párod szemébe nézni????

2015. dec. 14. 20:18
 17/42 A kérdező kommentje:
Az már az én dolgom,nem magyarázkodom:) 99% biztos vagyok hogy a páromé,mivel nem védekeztünk. Csoda lenne ha az exemé lenne akivel megszakítás volt.. Csak mégis megfordult a fejemben.. de minden számolgatás azt mutatja hogy a páromé. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. dec. 14. 20:28
 18/42 anonim ***** válasza:
77%

legalább tudja a párod, hogy egy lotyó vagy, és azt sem tudod, kié lesz a kölyköd?

más kérdéseknél bezzeg leosztják a kérdezőket...de az nem baj, hogy egyesek itt írják le, hogy félrekrtak.

a kérdésedet feltehetett volna úgy is, hogy ne derüljön ki, amit tettél...

eszetlen.

2015. dec. 14. 20:54
 19/42 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem kérd ki a párod véleményét, ő melyiket véli esélyesnek. :)

Szegény pasidat sajnálom. Nagy örömmel várja a gyereket, aki, ha az övé is, akkor is egy olyan nő szüli neki, aki a gyermektervezés időszakában mással kefélt...

2015. dec. 14. 21:00
 20/42 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó.. ott a pont ;)
2015. dec. 14. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!