Mikor estem teherbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nov. 27-én kellett volna megjönnie, dec. 3-án erős pozitívat teszteltem. 10.-én voltam nőgyógyásznál,megállapította a terhességet, 5mm-es petezsákot látott,magzatot még nem.

Párommal Nov. 14-15-16-17-20-án voltunk együtt,ezekből az egyik napon "élesben" bent maradt végig megszakítás nélkül.

21.-én lefeküdtem az exemmel (Hosszú történet hogy miért,de nagyon megbántam) megszakítással voltunk együtt. Remélem nem tőle vagyok terhes. Ciklusaim változóak: 29, 30,32,33,35 naposak. Az utolsó 30 napos volt. Kizárható a Nov. 21-e?

2015. dec. 14. 18:47
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez neked mire jó,vagy miért fáj.. Nem értelek, de remélem megkönnyebbültél,most hogy így hú de beszóltál! :) :) :) Légy boldog,szia ;)
2015. dec. 14. 21:03
 22/42 anonim ***** válasza:
67%

Te pedig hiába leplezed magad kismillió smájlival és nemtörődöm dumával, ha van lelkiismereted, az úgysem tiszta. HA VAN.

Én úgy látom, a kérdéssel is csak nyugtatni akarod magad. Mert a megcsalás lényegtelen, lényeg, kié a baba. Ha a párodé - nincs probléma.

Akárhogy is, ilyen kapcsolatnak nincs jövője, ha megmarad a terhességed, ha nem. :)

2015. dec. 14. 21:16
 23/42 anonim ***** válasza:
65%

19-es válaszadó vagyok.

Boldog vagyok, igen. Soha nem tenném meg ezt se a párommal, saját magamat sem járatnám le önmagam előtt.

Szeretem a párom, így számolgatnom sem kellett, hogy "na vajon melyik nap eshettem teherbe az 5 közül"

Na, csak megjegyzem azt a bizonyos napot..

5 napból nem tudod, hogy melyik nap maradt bent végig "élesben", pedig elvileg tervezted a kölyködet, ha már mit sem sejtő társad-párod-pasid-lábtörlőd beléd élvezett.

Te tudod, te leszel mindig kétségek közt, nem én :)

Majd ránézel a gyerekedre, és találgatsz, hogy ki az apa.

Remélem megtudja a párod, hogy egy lotyó vagy..és az ilyen nő simán érdemel egy büdös nagy pofont..pedig én nem sűrűn mondanék ilyet.

"Csodálom", hogy ezt ide ki merted írni.. azt pedig sajnálom, hogy nem oszt itt le téged senki, mert sok kérdés van, amire csúnyán reagálnak a válaszolók, holott, azok a kérdezők megbánóak, elkeseredettek, lelkileg összetörnek a hibájuk miatt, de te barátom semmi megbánást nem tanúsítasz, még vigyorogsz is. Remélem nem sokáig teheted meg.

Sok kérdezőnek azt írják válaszba, hogy nem érdemelnek gyereket.

Pont az ilyen nem érdemel gyereket, mint te, aki egy felelőtlen disznó.

Sok boldogságot!

2015. dec. 14. 21:21
 24/42 anonim ***** válasza:
39%

Nem zárható ki semmi.

Vicces, számolgatással döntöd el, hogy kié lesz a gyerek. Általában minden titokra fény derül. Idő kérdése.

2015. dec. 14. 21:22
 25/42 anonim ***** válasza:
*18 voltam, nem 19
2015. dec. 14. 21:27
 26/42 anonim ***** válasza:
51%
Szetintem párodé a bébi. A többi engem nem érdekel.. mindenki úgy alakítja az életèt ahogy ő szeretné! Hála istennek ez nem a mi problémánk. Nekünk csak válaszolni kell , ha tudunk.. nem oktatni. Bocsi ez az én véleményem.
2015. dec. 14. 22:19
 27/42 anonim ***** válasza:
5mm-es petezsák= Kb. 34 napos terhességi kor, ezek alapján dec 10-től vissza kell számolni 20 napot, aznap lehetett kb. a fogantatás. Ez pedig kb. nov 20. Valószínűbb, hogy a párodtól van a gyerek, de a 21.-e nem zárható ki.
2015. dec. 14. 23:43
 28/42 anonim ***** válasza:
És itt a link is hozzá: [link]
2015. dec. 14. 23:46
 29/42 anonim ***** válasza:
Majd az apasági teszt megmondja. De ha van új párod mit kerestél az exed ágyában? Minimum hogy bevallod megcsaltad. Utána deritsetek ki kitől van a gyerek....Légy felnőtt. ...
2015. dec. 15. 08:49
 30/42 anonim ***** válasza:
Én sem foglak kioktatni, hisz a Te életed. Mi kb. 5 éve vagyunk együtt megszakítással, nem lettem terhes. De meg merem kockáztatni, hogy más férfi meg teherbe tudna ejteni megszakítással is. Szóval ez hülye dolog. Például ha esetlegesen nem akart megrepedni a tüsződ, az orgazmus akár 21.-én is kiválthatta, akkor pedig ha aznap került beléd az előváladékkal minimális spermium, teherbe eshettél. Szóval kétesélyes. Kérdezhetek Tőled valamit? A pároddal meg volt beszélve, hogy legyen gyerek, vagy csak úgy elment benned? Vagy azóta ugyanúgy megszakítás? Mert nálunk is lassan aktuális a téma, csak ezért vagyok kíváncsi...
2015. dec. 15. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!