Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy éjjel arra...

Mitől lehet, hogy éjjel arra ébredtem, hogy fáj a hasam? De ilyent még nem éreztem. Nyöszörögtem a fájdalomtól, forgolódtam, aztán elaludtam.

Figyelt kérdés
Előfordulhat,hogy terhes vagyok,csak még korai?Két hete késik egyébként a mensim,nagyon sok jel utal rá,hogy terhes vagyok,de a teszt(tegnap délutáni)negatív volt.
2008. szept. 13. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a tüsző nem repedt meg félidőben és ciszta lett belőle.a fájdalom lehet attól, hogy megrepedt-ezért késett. pár nap múlva szerintem meg is fog jönni
2008. szept. 13. 23:21
 2/15 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm mesélte,hogy a terhessége elején gyakran érzett hasonló,rövid ideig tartó hasi fájdamakat,aztán elmúlt.Nem gondolod,hogy esetleg baba van a dologban?Mennyi az esély rá?
2008. szept. 13. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném,hogy terhes vagy. Sajnálom. Két hét késésnél már biztonsággal kimutatná a teszt, ha az lennél. Én is így voltam,nálam is azt állapították meg,hogy a tüszőm nem repedt meg. Aztán már peteérésem sem volt. Pedig babát akarok én is. Nem tudom hány éves vagy, ha már a 40-hez közelítesz, kkor ne csodálkozz, hogy nem úgy műxik a szervezeted. Okvetlen menj dokihoz. A momeos dolgok nagyon segítenek. Nekem már van peteérésem tőlük.

Nézd meg itt a termékeket:

[link]

sok sikert!

2008. szept. 13. 23:42
 4/15 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok.Nagyon sokszor hallani arról is,hogy csak 4-5 hetes terhességet mutattak ki a tesztek,sőt 5 heteset nem mutatott ki,amit aztán uh meg igen.Ha 2hete késik,akkor lehetek akár 3-4 hetes is.Vagy nem?
2008. szept. 13. 23:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Segítsetek!!Irtóra magam alatt vagyok!Van még esély arra,hogy most összejött?
2008. szept. 14. 00:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem a teszt a kimaradt mensi után a 2.dik nap kimutatta,hogy terhes vagyok.Igazából nekem nem voltak fájdalmaim,ez nem hinném,hogy terhesség miatt van,de soha nem lehet tudni a te szervezeted,miket produkál!Menj el dokihoz minnél hamarabb az biztosat mond uh-ával:)

Minden jót

33hetes kismama

2008. szept. 14. 06:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha 2 hete késik, akkor 6 hetes terhes vagy az orvosi számítás szerint, valójában kb. 4 hetes. Az viszont előfordulhatott, hogy nem középidőben lettél terhes, hanem később. Így lehet, hogy kevesebb, mint 6 hetes vagy, de elvileg azt is ki kellene már mutatni a tesztnek. Menj orvoshoz, az uh többet elárul.

Sok sikert!

2008. szept. 14. 08:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat indenkinek.Megpróbálok mihamarabb elmenni uh-ra. A remény hal meg utoljára:))
2008. szept. 14. 09:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz! Két hét késés nem kevés. A terhességnél erős görcsök nincsenek! Mivel ennyi ideje késik, már a délutáni tesztnek is ki kéne mutatnia, bár előfordulhat, hogy nem mutatja ki, de terhes vagy! Biztosat a doki tud mondani majd.
2008. szept. 14. 11:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Még mindig semmi.Egyébként a fájdalom nem igazán görcsös volt,és ma délután ismét éreztem.Olyan szurkálódó erős fájdalom,lent egészen a hasam aljánál,és mintha átment volna a derekam felé is.Ez mitől lehet?Ja,és pár nap múlva megyek orvoshoz,úgyhogy ezt légyszi ne írjátok,csak már annyira nem tudok várni...
2008. szept. 14. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!