Mitől lehet, hogy éjjel arra ébredtem, hogy fáj a hasam? De ilyent még nem éreztem. Nyöszörögtem a fájdalomtól, forgolódtam, aztán elaludtam.
nem hinném,hogy terhes vagy. Sajnálom. Két hét késésnél már biztonsággal kimutatná a teszt, ha az lennél. Én is így voltam,nálam is azt állapították meg,hogy a tüszőm nem repedt meg. Aztán már peteérésem sem volt. Pedig babát akarok én is. Nem tudom hány éves vagy, ha már a 40-hez közelítesz, kkor ne csodálkozz, hogy nem úgy műxik a szervezeted. Okvetlen menj dokihoz. A momeos dolgok nagyon segítenek. Nekem már van peteérésem tőlük.
Nézd meg itt a termékeket:
sok sikert!
Szia.Nekem a teszt a kimaradt mensi után a 2.dik nap kimutatta,hogy terhes vagyok.Igazából nekem nem voltak fájdalmaim,ez nem hinném,hogy terhesség miatt van,de soha nem lehet tudni a te szervezeted,miket produkál!Menj el dokihoz minnél hamarabb az biztosat mond uh-ával:)
Minden jót
33hetes kismama
Szia! Ha 2 hete késik, akkor 6 hetes terhes vagy az orvosi számítás szerint, valójában kb. 4 hetes. Az viszont előfordulhatott, hogy nem középidőben lettél terhes, hanem később. Így lehet, hogy kevesebb, mint 6 hetes vagy, de elvileg azt is ki kellene már mutatni a tesztnek. Menj orvoshoz, az uh többet elárul.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!