Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erős derék fájdalomtol még...

Erős derék fájdalomtol még lehetek babás?

Figyelt kérdés
Olyan sokan vagytok itt akik pozitívat teszteltetek, nektek gratulálok és szívböl örülök nektek! Tegnapra nem vártam nem is jött még. Annyira fáj a derekam ami nem szokott menszi előtt ennyire meg a megjön érzés is meg van. Aki babás lett tapasztalt ilyet? Úgy szeretnék közétek tartozni!
2010. jún. 3. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Én igen.

23 heteske:)

2010. jún. 3. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem fájt a derekam, a mellem, a hasam... Most 8 hetes vagyok. Ha tegnapra nem vártad, szerintem tesztelj holnap, nekem a nemvárt napján poz. lett! Drukkolok!
2010. jún. 3. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De jó nektek! Örülök, hogy van olyan is akinek sikerült. Egyébként 15-én lesz átjárhatóságim, jó lenne ha nem kellene már megcsinálni.
2010. jún. 3. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem sohasem fájt a derekam, és nem is értettem, amikor az egyik napról a másikra elkezdett nyilallni és hasogatni, de aztán erre rá kb. 2 hétre pozitívat teszteltem. :)

Akkor még nem tudtam a kettőt összekötni, de biztos, hogy amiatt fájt!

2010. jún. 4. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a te válaszodat is! Még nem jött meg most sem. Ha nem jön meg veszek mostmár tesztet. Ja a derék fájás most is meg van.
2010. jún. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!