Derék és a fejfájás lehet-e a terhesség jele?
Szerintem ez már túlzás lenne...inkább az időjárás változást érezted meg.
20 hetes
Én is gondoltam rá de 3 napja késik és én nem igazán szoktam az időjárásra érzékeny lenni.
Köszönöm a válaszod.
nekem a kezdeti hetekben fájt nagyon a derekam, minden más panasz mellett. :-)
akkor megy a drukk
20+5 hkm
A derékfájás és fejfájás is olyan, hogy húsz különböző dolog is okozhatja, akkor is ha még nem tapasztaltál azelőtt ilyet. Pláne ebben az időben...aki nem érzi általában az időjárást, nincs garancia hogy nem is fogja soha, lehet hogy most megérezted.
Természetesen lehet baba is, de ugyanúgy sok más is....inkább tesztelni kellene, mert hiába csalódtál sokat eddig, most sem lenne könnyebb, ha most 10 netező írná be hogy "húú derékfájás ez tuti baba!" - mert ez még ugyanúgy semmit nem jelent mintha nem is tesztelsz egyáltalán.
Szóval hajrá, drukkolok hogy baba legyen és légy bátor tesztelni, szurkolok :))
30 hetes kismama
13.16-os vagyok, sajnálom, legközelebb talán sikerül új hónap új esély :)))
Egyébként ha továbbra sem jön meg érdems csinálni pár nap múlva mégegyet.
12.39-es vagyok. én is sajnálom! :-( és én is drukkolok hogy minnél hamarabb sikerüljön. s igaza van annak aki írta, hogy ahány ember annyi tünet, van hogy másoknál a tünetek nem is a terhességgel függnek össze, de mégis megjelennek.
vigyázz magadra és fel e fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!