Milyen tüneteitek voltak amik terhességre utaltak de nem gondoltátok volna hogy ez terhesség? (pl megjött a mensi előbb jött meg és kevés volt hasmenés sok fejfájás) Dolgozathoz kell
ha vissza gondolok mig nem tudtam nyügös voltam és székrekedésem van a mai napig.akk még nem sejtettem hogy a baba miatt. mostanra álmatlanság gyötör, a rengeteg alvás helyett, de csak éjszaka..
a mensese görcseim ugyan ugy megvoltak vér nélkül, csak folyás volt a bővebb ugymondd menses helyett jött. asszem ennyi
Köszönöm szépen a válaszokat!
Remélem minden rendben veletek és gratulálok a babákhoz!
Szabályos gyomorrontásom volt. Legalábbis én azt hittem. Fel se merült bennem a gyanú először, hogy ez lehet terhességi jel, azt hittem előző nap nagyon bekajáltam.
Csak amikor már 4 napja tartott kezdtem érezni, hogy ez így nem biztos hogy gyomorrontás. Másnap délután (!) kétvonalas teszt.
Amikor mondtam a nődokinak, legyintett mosolyogva, hogy az már 99% . Azért megvizsgált és hát....:) azóta már totyogós baba :))
Hát ez tényleg jó:D
Grat neked is
Én mindenáron főtt kelkáposztát akartam enni, pedig utálom...
Égett a gyomrom, én is azt hittem, hogy csak gyomorrontás miatt van.
S jó sokat kellett büfizni. :)
Ja, és az alvás...a nap 24 órája kevés volt nekem az alváshoz. :) Bár ez már gyanúsabb tünet volt. :)
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!