Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sablonos kerdes, segitsegre...

Sablonos kerdes, segitsegre van szuksegem. Teherbe estem, mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 19:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A megszakítás NEM védekezés!
2015. nov. 30. 07:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Jol tudom. Ezert hasznaltunk gumit. Aztan megsem.
2015. nov. 30. 07:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Az h tuti terhes vagy miből gondolod? Orvos mondta? Mikor leszel 18? Egyáltalán nem tudjátok megtartani? Semmi lehetőség ? Anyagiak ilyesmi. Az h anyud depressziós sajnálom de ettől meg kell beszélned vele. Főleg ha az ab ot valasztjatok. Azzal Őt nem teszed tönkre. Nehéz döntés előtt vagy az biztos. Nem itellek el ...van 5 lányom. Bennem van a félsz. Abból 2 már felnőtt. A 3 kicsi hozhat még meglepetést. De nekem nagy előnyöm van. Nagyon jó a kapcsolatunk. Én biztos h mindenben melletted állnék!
2015. nov. 30. 10:03
 14/20 A kérdező kommentje:

Erzem, tudom, hogy az vagyok. Haziorvos emlitette, hogy lehet, hogy baba van a dologban. Hetvegen tesztelek, aztan doki.

Rettentoen faj leirni, de a picinek rosszabb elete lenne, ha megszuletne. Tini szulok, instabil talaj. Ahhh, nem lehet igy alapozni.

Ilyen edesanyat kivanok mindenkinek!:)

2015. nov. 30. 10:35
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Hát szívemből szorítok hogy a lehető legjobban oldodjon meg ez a rossz helyzet. És legközelebb Vigyázzatok mert ez nem játék. Ha tudok bármiben segíteni irj privátban. Próbálj meg edesanyaddal kommunikálni. Esetleg valami okos történetét mondj el neki egy kiszakadt gumiról 😊 ezzel talán javitodaz esélyed. Szurkolok! És köszönöm a Jó Anyuka jelzőt 
2015. nov. 30. 13:14
 16/20 anonim ***** válasza:
De áruld már el, miért csak hétvégén tesztelsz?!
2015. nov. 30. 13:29
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen, ezen gondolkoztam, hogy elferditem egy picit a sztorit, es onsajnalatot viszek bele egy poppet... nem magam miatt, miatta, hogy ne eljen abban a tudatban, hogy felelotlen kis pitsa a lanya.

Dehat meg hazudjak is neki? Nehez...

Nagyon koszonom!

Azert hetvegen, mert akkor talalkozom legkozelebb a baratommal. Mindenkepp egyutt szeretnenk tul esni rajta.

2015. nov. 30. 14:34
 18/20 anonim ***** válasza:
kérdező, ugye tudod hogy minden nap számít? Tesztelj most, mert az a baba napról napra fejlődik. Nem tudom hanyadik héten vagy, de az abortuszt két hét elintézni minimum, és a magzat 14-16. hét körül már érez,érzékel. Ha szexelni bátor voltál, legyél most is az, állj szegény anyukád elé, és vállald hogy hülye voltál...Ezt úgysem úszod meg, csak a halogatással a saját dolgod is egyre jobban nehezíted. Ráadásul 12. hét után már nem vákumos interruptio van hanem meg kell szülnöd, ami nem egy pár perces procedúra, oxitocin infúzióval, tágítással és egyebekkel.Mindamellett ugye, hogy minél nagyobb a magzat, annál nagyobb károkat okoz az abortusz a fejletlen méhed és hüvelyed kollagén rostjaiban. Tehát nincsenek vesztegetni való napjaid.
2015. nov. 30. 20:32
 19/20 A kérdező kommentje:

Igazad van teljes mertekben... de semmikepp nem tudnam egyedul vegig csinalni, pedig tisztaban vagyok vele, hogy pozitiv lesz.

Istenem... egy erzo lelek:( mit tesz a felelotlenseg, meggondatsag. Remelem sok velem egykoru ide teved, es nem jar igy.

De mit ertesz azon, hogy 12. het utan meg kell szulnom? Nagyon remelem, hogy hozza erto vagy, es nem tapasztalatbol beszelsz...

2015. nov. 30. 21:56
 20/20 anonim válasza:
Lehet tudni mi lett a vege? Kerlek valaszolj, ugyan ebben a helyzetben vagyok😭
2024. ápr. 13. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!