Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitsegre lenne szuksegem!...

Babeli Zurzavar kérdése:

Segitsegre lenne szuksegem! Vateran talaltam egy hirdetest, es szeretnek velmenyt a Raf-Pol King babakocsikrol! Van koztetk aki hasznal ilyen tipusu kocsit?

Figyelt kérdés
m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1623188885
2012. aug. 12. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolsz? [link]

Nekünk nem ilyen volt hanem Kunert VIP,az szinte teljesen ugyanez.Én szerettem,főleg a kivehető mózeskosarat szerettem benne.Strapabíró,masszív kocsi.

Nekünk ilyen volt:

[link]

Nekünk a tiszta piros volt fekete szegéllyel.Mi is a vateráról rendeltük.(ott nem olyan fényes a kereke,mint ezen a linken)Én már eladtam,pillanatok alatt elvitték.Te ujjat néztél vagy használtat?

2012. aug. 12. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Nagy,batár,irányíthatatlan,dögnehéz!!!!! :(

5 hét után lecseréltem ,egy normális babakocsira!

2012. aug. 12. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ilyen volt. Amíg a kislányom kicsi volt és velem szemben volt addig szerettem. Amikor már háttal volt nekem, alig tudtam irányítani. Földúton lakunk, itt nagyon jó volt de egyébként nagyon nehéz, bkv-val közlekedni vele egyedül szerintem lehetetlen, nem tudod felemelni. Nézd meg élőbe, próbáld ki és inkább úgy vedd meg ha tetszik.
2012. aug. 12. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Raf Pol fenixünk van, nagyon hasonló, arra jó hogy lent tárolod a garázsban és amikor kell, beleteszed a gyereket és kitolod az utcára, sétáltok és otthon leparkolod megint. Ha emelgetni kell, két darabban esetleg elbírod,lépcsőzés vele kizárva, a sparban nem fért el két kassza között, kisebb boltok szintén kilőve a méretei miatt, bkv-ra esélytelen feltenni. Egyébként strapabíró, masszív darab, nem fog eltörni vagy elkopni, de csak a mózeskosaras sétákhoz ajánlom bármilyen terepre, amikor már ül és rohangáltok boltba, ide-oda, ahhoz nagy, esetlen, nehéz. Mi ekkor cseréltük le egy futkosós sportkocsira.
2012. aug. 12. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Mi 15 hónapos koráig használtuk a Kunertet.Azzal mentünk boltba,mindenhová.Mi befértünk minden boltba.De mindenki maga tudja.Én mint írtam eladtam,nagyon szerettem.De a második babánknak másfajtát fogok venni.

2012. aug. 12. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,segítettetek!

akik nem szerették, eladták, annyit tegyetek meg, hogy megmondjátok milyet vettetek? a jelenlegi babakocsim (esernyőre csukható NeoNato) teljesen megfelelne, csak elhasználódott sajna. Amiket írtatok - bkv, kisbolt, nagybolt:) vonat, túra...stb- mind általunk használt terep, erre keresünk típust. Manó most 3 hónapos, így még mózesben is gondolkodnunk kell!

köszönöm az eddigieket és előre a többit is!:)

2012. aug. 12. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm se szereti. Nehéz és a kisebb üzletben alig lehet elférni vele. :-/ Pedig szép kocsi.
2012. aug. 13. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:

1 és 5.vagyok

Nézd meg ezt

[link]

2012. aug. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!