Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítségre van szükségem!?

Segítségre van szükségem!?

Figyelt kérdés

Kicsi Keresztlányom nem sokára egy éves lesz,és fogalmam sincs,hogy mit vehetnék neki.Neki ugyanis mindene megvan.Tényleg mindene.

Aranyat,meg ilyesmit nem szeretnék,nem egy babának való még a nyaklánc,karkötő.

Ötleteket kérnék!!

Köszönöm

2012. júl. 12. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Járás segítő,foglalkoztató pad,sátor,bili,mesekönyv diavetítő mesefilmmel ezt nagyon szokták élvezni!Kis motor,kis konyha húúúúúúúú több nem jut eszembe,de egy babának aranyat venni az tényleg nagy baromság!ja ha van rendes kádjuk olyan tapadókorongos vizes játékot is lehet neki venni.
2012. júl. 12. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi bébitaxit szeretnénk a kislányom egy éves szülinapjára venni. Persze attól is függ, milyen összegben gondolkozol.
2012. júl. 12. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:

valami apróságot... ruhát, az jól jön. Fürdős játékot -gumikacsát :P

ha ilyen nagy összegben kell gondolkozni egy baba részére mint pl arany vásárlás -az már régen nem jó. ..

2012. júl. 12. 22:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Van neki bébitaxija is,járássegítője is,triciklije is,bilije is,minden...! :(

Elég sz.r helyzetben vagyok!!

2012. júl. 12. 22:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt csak azért írtam le,hogy hátha valaki azt fogja mondani,hogy azt vegyek neki,hiszen mégis a keresztanyja vagyok!

Egyébként nem értem miért lenne baj ha olyan összegbe gondolkoznék!

De nem gondolkozom olyan nagyba...

2012. júl. 12. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyat amit csak tőled kaphat ,én ebben az esetben készítettnék egy nagyméretű fotó könyvet a kislány kedvenc dolgairól ,közös programokról és azt kapná, a képeket nézegetve összebújva lehet mesélni.

Lefotózva a kedvec plüss játékait is és történeteket kitalálni.

Ez később is lehet a közös meghitt játékotok.

2012. júl. 12. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:
építőkocka..az én lányom órákig játszik vele. 1 éves.
2012. júl. 13. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél x ezer ft-ért Dm-es utalványt, amit babatermékekre lehet levásárolni. Így a szülők azt tudnak neki venni, amire tényleg szüksége van.
2012. júl. 13. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!