Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babaszoba dekorálásában...

Babaszoba dekorálásában technikai segítségre lenne szükségem. Falra ragasztható bordűrt szeretnék venni és afelé pedig szintén falra ragasztható mesefigurákat. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Hungarocellből vagy valami hasonló anyagból gondoltam saját kezűleg elkészíteni. Hol lehet ehhez alapanyagot venni. Részletesen leírnátok hogy csináltátok, akinek van ilyen tapasztalata? A debreceni kismamák segítségét külön megköszönöm.:-)
2012. júl. 10. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a hungarocellt dekor és hungarocellre spec. boltokban tudod venni de kismamaként nem ajánlatos kifaragni mert nagyon szöszölős és bonyi meló.

debrecenben a domb utcai régi ruhagyár belső udvarán az étterem alatt van hobbi bolt ahol lehet kapni polifoam és hab dekorokat ott nézz szét.

további hobbi bolt ami jó is az a metronál levő játékbolt -régió- ott is kaphatsz előregyártott habdekorokat. ezeket már csak festeni kell lehetőleg akril festékkel.

kétoldalú ragasztószallag kell hozzá ebből rengeteg féle van .

egy papírboltos ex dolgozó .- ha van még kérdésed bátran -

2012. júl. 10. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

a festéshez majd amúgy két féle ecsetre lesz szükséged egy vékony ha pl. szem fehérjét v. apró részletet kell festeni és egy széles laposabbat amivel a nagy felületeket átfestheted.

ez nem sok pénz . lehet amúgy sima tubusos festékkel is festeni de akkor csak száraz portörléses módszerrel lehet takarítani.

vmit még akartam irni ...ja igen hogy biztos nem mondták még de a baba csak kevés ideig nagyon baba szv. ha tartósnak szánjátok az effajta egyáltalán nem olcsó dekort akkor érdemes kicsit kisgyerekes -nem babás- dekort elhelyezni mert hamar fog túl babássá válni számotokra.

fiúknak autók v. állatkák v. lovag , dino...

lánykáknak kisvirágos szintén állatos eseteg kastélyos hercegnős.

2012. júl. 10. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ugyan nem vagyok debreceni, de én is hamarosan dekorálom a gyerekszobát. Én a netről töltök majd le nekem tetsző képeket, ha kell, kinagyíttatom. Ez lesz a sablon. Kreatív boltban veszek üvegfestéket, nylon felett átrajzolom és kifestem a sablont, és ha megszárad a kép, klasszul le lehet húzni, és a falra ragasztani. Szinte minden felületen megtapad.
2012. júl. 10. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Vatera teszvesz

Annyi féle szebbnél szebb fal matricát lehet kapni!

600-1500 Ft, amiből tudsz fekorálni!

Könnyen felragaszthatók, nem szedi le a falat, nagyon szép mutatósak!

2012. júl. 10. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagy álmom volt, de nem tudtam végül megvalósítani idő hiányában... Vettem egy széles bordür-csíkot ami nagyon éde maci mintás volt. A szoba alapszine halványkék (két fiam van) a bordür-csík is kékes árnyalatú. A felragasztott csík alatt maradt volna az eredeti egyszínű kék fal, felette is maradt volna, csak ott díszítettem volna a csíkból kivágott maci figurákkal. Csak úgy rendszer nélkül össze-vissza felragasztva. Remélem érthető...

Helyette pedig olyan lett, hogy maradt a fal halványkék felragasztott bordür-csíkkal, és a tapétaboltban találtam nagyon klassz Walt Disney figurákat olyan kissé szivacs-szerű anyagból (talán dekorgumi a neve? nem tudom) ezek öntapadóak, később levehetőek. Illetve vettem két hatalmas játszószőnyeget, az egyik napocska a másik csiga formájú és azokat rögzítettem a falra. Ha kíváncsi vagy rá milyen akkor priviben jelezd és megírom a kép helyét.

2012. júl. 10. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

a dekorgumi is jó csak ahhoz spec ragasztó kell mert a technokol nem fogja meg.

nem is drága amúgy 120,- / A4-es lap belőle de elég bonyi mert kirakó szerüen kell felvágni a dekorgumit hozzá pontos élek kellenek hogy szép legyen görbe manikür ollóval lehet igy vágni .

első kettő voltam.

2012. júl. 10. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

én a praktikerben vettem felragasztható macis bördürt,öntapadósat.falmatricát pedig a brendonban rendeltem,ez ötezer körül volt,kb 30 matrica,teljesen elég lett a falra.a bördűr drágább volt,az egész szobára körbe 10 ezer volt,de nem kicsi szoba.lehet így drágább volt,mint saját kezűleg megcsinálni,de nagyon jól néz ki

[link] ezen a képen rajta van a bördűr és a matrica egy része,de ez nem az összes

2012. júl. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!