Babaszoba dekorálásában technikai segítségre lenne szükségem. Falra ragasztható bordűrt szeretnék venni és afelé pedig szintén falra ragasztható mesefigurákat. Hogyan csináljam?
a hungarocellt dekor és hungarocellre spec. boltokban tudod venni de kismamaként nem ajánlatos kifaragni mert nagyon szöszölős és bonyi meló.
debrecenben a domb utcai régi ruhagyár belső udvarán az étterem alatt van hobbi bolt ahol lehet kapni polifoam és hab dekorokat ott nézz szét.
további hobbi bolt ami jó is az a metronál levő játékbolt -régió- ott is kaphatsz előregyártott habdekorokat. ezeket már csak festeni kell lehetőleg akril festékkel.
kétoldalú ragasztószallag kell hozzá ebből rengeteg féle van .
egy papírboltos ex dolgozó .- ha van még kérdésed bátran -
a festéshez majd amúgy két féle ecsetre lesz szükséged egy vékony ha pl. szem fehérjét v. apró részletet kell festeni és egy széles laposabbat amivel a nagy felületeket átfestheted.
ez nem sok pénz . lehet amúgy sima tubusos festékkel is festeni de akkor csak száraz portörléses módszerrel lehet takarítani.
vmit még akartam irni ...ja igen hogy biztos nem mondták még de a baba csak kevés ideig nagyon baba szv. ha tartósnak szánjátok az effajta egyáltalán nem olcsó dekort akkor érdemes kicsit kisgyerekes -nem babás- dekort elhelyezni mert hamar fog túl babássá válni számotokra.
fiúknak autók v. állatkák v. lovag , dino...
lánykáknak kisvirágos szintén állatos eseteg kastélyos hercegnős.
Vatera teszvesz
Annyi féle szebbnél szebb fal matricát lehet kapni!
600-1500 Ft, amiből tudsz fekorálni!
Könnyen felragaszthatók, nem szedi le a falat, nagyon szép mutatósak!
Nekem nagy álmom volt, de nem tudtam végül megvalósítani idő hiányában... Vettem egy széles bordür-csíkot ami nagyon éde maci mintás volt. A szoba alapszine halványkék (két fiam van) a bordür-csík is kékes árnyalatú. A felragasztott csík alatt maradt volna az eredeti egyszínű kék fal, felette is maradt volna, csak ott díszítettem volna a csíkból kivágott maci figurákkal. Csak úgy rendszer nélkül össze-vissza felragasztva. Remélem érthető...
Helyette pedig olyan lett, hogy maradt a fal halványkék felragasztott bordür-csíkkal, és a tapétaboltban találtam nagyon klassz Walt Disney figurákat olyan kissé szivacs-szerű anyagból (talán dekorgumi a neve? nem tudom) ezek öntapadóak, később levehetőek. Illetve vettem két hatalmas játszószőnyeget, az egyik napocska a másik csiga formájú és azokat rögzítettem a falra. Ha kíváncsi vagy rá milyen akkor priviben jelezd és megírom a kép helyét.
a dekorgumi is jó csak ahhoz spec ragasztó kell mert a technokol nem fogja meg.
nem is drága amúgy 120,- / A4-es lap belőle de elég bonyi mert kirakó szerüen kell felvágni a dekorgumit hozzá pontos élek kellenek hogy szép legyen görbe manikür ollóval lehet igy vágni .
első kettő voltam.
én a praktikerben vettem felragasztható macis bördürt,öntapadósat.falmatricát pedig a brendonban rendeltem,ez ötezer körül volt,kb 30 matrica,teljesen elég lett a falra.a bördűr drágább volt,az egész szobára körbe 10 ezer volt,de nem kicsi szoba.lehet így drágább volt,mint saját kezűleg megcsinálni,de nagyon jól néz ki
[link] ezen a képen rajta van a bördűr és a matrica egy része,de ez nem az összes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!