Hol találok olyan szobafestőt Bp vagy környékén, aki vállal és tud is mesefigurákat rajzolni?
Múltkor egy gyermekorvosi rendelőben láttam nagyon szép rajzokat. Mennyibe kerülnek az ilyen festések, mesealakonként van az ár?
Köszi előre is a válaszokat!
Szia!
Ano én is szerettem volna és a neten kerestem rá. Találtam is de vagy mesefiguránként vagy négyzetméteráron kellett volna fizetni és horror összeget kérnek. Én 2 m2-t szerettem volna és 70.000 kértek volna érte.
Aztán vettem itt-ott érdekes és szép matricákat melyeket elrendezgettem a földön hogy melyik illene a másikhoz meg hogy szembe is nézzenek egymással...stb és izlésesen elrendeztem őket. Nagyon tetszik mindenkinek.
Nezd meg ezt: [link]
Ar nincs irva, de a referencia kepek gyonyoruek.
Ha esetleg felhivod es megtudod az arat, akkor megirod?
Ismet a masodik valaszolo vagyok. Ez is az: [link]
Egyebkent keress ugy ra, hogy mesefestes, a google is rengeteg talalatot dob ki. Lehet viszont, hogy arat nem fogsz csak ugy talalni, mert a legtobb helyen azt irjak, hogy akkor derul ki az ar, amikor megtudjak mondani, hogy hany napig tart a munka.
1. kinyomtatod a képet a netről
2. a szélén összecelluxozod v tűzöd egy indigópapírral, hogy az legyen alul
3. átrajzolod a kontúrokat a falra
4. kifested temperával ( a gyerek ne érje el, mert mérgező)
De ha gondolod, írj privit, én rajztanár vagyok, tudok és szeretek is rajzolni, festeni, és nem kérnék el érte 70 ezret, mint ahogy fentebb írták :D
De sztem egyáltalán nem bonyolult dolog, te magad is meg tudnád csinálni, és gondolj bele, micsoda büszkeség lenne a gyereknek, ha elmondhatná, hogy : ezeket az ÉN ANYUKÁM csinálta!...
:D
Utolso, tudod aki ilyen kezugyes, mint te is vagy rajztanarkent, konnyen mondja, hogy a, nem nehez! En tudod mit tudok rajzolni? Kb. 2 almat:))) A kezugyes embereket pedig csodalom!!! Akik 3 perc alatt muvet keszitenek el.
Ezeket a mesefesteseket en is annyira szeretem, amikor nekem is volt kisbabam, en is orultem volna, ha valaki kifesti a szobaja falat. De nekem ezek az arak dragak(((
Köszönöm a tippeket, mindenképp megírom mennyit kérnek!
Kézügyességem van, papíron grafittal szépen tudok rajzolni, vagyis inkább kontúrokat megrajzolni, de a színezés nem az én világom... és azért egy fal nagy kihívás! :) A másik dolog, időm sincs/lesz magam megcsinálni, mert egyedül nevelem a kisfiamat, falfestés sajnos nem fér bele :(
Írok majd!!! :)
Én festőnek tanulok (művész), szeretnék ilyesmivel is foglalkozni.
Ha még áll a dolog, szívesen megnézném, mit kellene festeni a falra, mekkorát, stb.
Írhatsz privit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!