Hogy dekoráljátok ki a babaszoba falát? Mesefigurákat szeretnék rá festeni. Kézügyességem nem vmi jó. Milyen festék kell hozzá? Ha indigót teszek a falra és rá a sablont, körberajzolom, akkor úgy látszik a falon a figura?
Projektorral csinálom épp most,a kontúrok már megvannak:)ÉN sima temperával festek,ezt is beszívja a fal hidd el,utána nehéz lesz lefesteni:)
ÉN ezt a mintát csinálom a cseppcsaj szobájának falára,divattervezőt nevelek belőle ha addig élek is:D(ez csak vicc,mmint az erőszak:D)
Annyi az egész,hogy lementem a képet nagyobb verzsönben és kinyomtatom,majd egy átlátszó kemény fóliára a kontúrokat átrajzolom be projekorba és mehet is:)
Az indigós módszer nem lesz jó,tuti nem,úgyhogy valahonnan muszáj lesz szerválni vagy egy diavetítőt vagy egy projektort.Nem volt gyerekkorodban?Mert azzal is mehetne:)
Szia! Én ragasztottam. Lehet kapni olcsón gyerekmintás 3D-s figurákat, ragastó csíkokat több féle színben, mintával, vastagságban, hosszúságban. Hasonló színben, mintában választhatsz, mint a baldachin a gyerekágyon. Valamit vannak olyan falra ragasztható magasság mérők is. Nagyobb papírüzletben kaphatók. Akár a bútorokra is ragaszthatsz (bár én nem tettem). Valamint a falra lehet tenni színes polcokat, képeket színes kékeretben. Plafonon nekünk IKEA-s napocskás lámpa van. A falra is lehet tenni figurás lámpákat. Függönyt is gyerekmintássat választottunk, ami nagyon feldobja. Diegoban van több fajta. Nekünk a lepkés van, egyszínű dekorfüggönnyel.
Ragasztás szerintem egyszerűbb, gyorsabb, és ha változtatni akartok a szobán, akkor könnyebb megvalósítani. A festő sem fog annyit morogni :)
verzsön, na az jó lesz... vicces...:D
Szerintem jó az indigós buli, nem értem, mi vele a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!