Milyen mesefigurákat fessek kisfiam szobájának falára?
Figyelt kérdés
Most egy éves és szeretnék Neki valami szépet festeni a falra. Az egyik kedvence eddig Thomas így ő biztosan ott lesz de még kellene egy-két "hős". Adnátok tippeket? Köszönöm!2010. szept. 16. 12:41
1/14 anonim válasza:
roary, vagy pizsi a bohóchal, Hókuszpók, Diego.
3/14 anonim válasza:
buzz lightyear és woody, esetleg a haverjaik (toystory), imádom őket :)
4/14 anonim válasza:
3.vagyok, nekem lányom van, én virágokat festettem a falra egyébként :)
5/14 anonim válasza:
ha én festenék, akkor valami régi kedvencet, pl. kisvakond, Vuk, Frakk meg a 2 szemét macska, Lukrécia és Szerénke...ilyesmit. :)))
6/14 anonim válasza:
én inkább a régebbi mesék híve vagyok
Mazsola, Kockás fülü nyúl, Vizipók, Kisvakond,
7/14 anonim válasza:
Nekem is egy éves a kisfiam és én Micimackót és a barátait festettem fel, nagyon szereti őket.
Szerintem kedves figurák, esetleg közülük is választhatsz.
8/14 anonim válasza:
nálunk Vuk, süni, gomba, pillangók vannak hungarocellből
a tesóméknál kockás fülű nyúl a sláger
egy ismerősömnél pedig maga Lucky Luke van lovastul, igaz nekik fagerendás, régi házuk van, igazi western-feeling:)
viszont Thomas mellé nem tudom, ezek szerintem nem illenek
inkább akkor fessétek meg a tájat, ahol haladnak a vonatok
9/14 anonim válasza:
Szia! A miénk: Vuk és egyéb öreg mesefigurák, pillangók, napocska, kutya, cica, stb. hagyományos dolgok, semmi disney és társai!
10/14 anonim válasza:
én Hupikék Törpicsekeket és Gumimacikat szeretnék majd festeni a falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!