Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen mesefigurákat fessek...

Milyen mesefigurákat fessek kisfiam szobájának falára?

Figyelt kérdés
Most egy éves és szeretnék Neki valami szépet festeni a falra. Az egyik kedvence eddig Thomas így ő biztosan ott lesz de még kellene egy-két "hős". Adnátok tippeket? Köszönöm!
2010. szept. 16. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2010. szept. 16. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
szia nálunk Micimackó és barátai vannak felfestve ha gondolod belinkelem ,hogy néz ki!
2010. szept. 16. 14:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi, Micimackóék nekünk is vannak a szoba egyik oldalán, azt meg szeretnénk hagyni. Nekem is tetszenek a régi mesefigurák de valami olyat akarok amit ismer és szeret és pl. legnagyobb sajnálatomra a Kisvakond mesére rá se néz, bezzeg pl Thomasra, hát azt az arcot látni kellene. Ezért lenne jó olyan amit tényleg szeret és Vuk meg társai sajnos nem nyerték el tetszését nem tudok mit tenni.

De pl Roaryt is szereti meg a Chuggington vonatokat, na majd meglátom.

2010. szept. 16. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy csináltam, hogy elővettem egy régi mesekönyvemet, és kifestőmet, és abból másoltam ki aranyos állatfigurákat.

( őz, madár, hal, oroszlán, egér, krokodil, elefánt, stb...)

és azt festettem a falra. Plusz 1 Thomast...

Én úgy vagyok vele, hogy az aktuális kedvenc mesehősök csak addig kedvencek, amíg nem jön a következő mesemánia... Felfesthettem volna az egész Thomas figurákat, de felesleges lett volna, mert pár hét múlva már másik meséért rajongott.

2010. szept. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!