Van itt olyan kismama aki nem tud olyan nagyon szepen rajzolni es nekialltatok rajzokkal kidisziteni a babatok szobajanak falat?
SZia!
Én diavetítővel kivetítettem a mintát, körberajzoltam, majd kifestettem. Vuk és telhetetlen méhecske díszíti a szobát.
Diavetitom van meg gyerek korombol,de viszont h tegggyek bele olyan kepet ami tetszik is...?ugyam is pl. micimackos diafilmem nincs.
Koszonom a segitsegeteket!!!
Mivel szineztetek?Temperaval?
Szia!
Nekem a férjem szerzett kölcsön projektort, de ha írásvetítőt tudsz szerezni, az is pont olyan jó, csak kicsit macerásabb (átrajzolni fóliára az ábrát). Én nagyon élveztem csinálni, Micimackó és barátai néznek felfelé, oda meg a Dumbóból rajzoltam a gólyát csomaggal :) Most komolyan, mintha egy profi csinálta volna :))) Még a színeket is sikerült eltalálnom. Ha gondolod küldök privit róla.
Szia!
Én egyszerűen kinyomtattam mesefigurákat amiket a neten találtam, és kiszineztem őket!
Nagyon aranyos lett a szobája!
Nézd meg ezt az oldalt,a gyerekszobánál,vannak rajta jó képek és ezeket mi csináltuk.Pedig én is béna vagyok. [link]
Ha esetleg érdekelne valami,akkor írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!