Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy felfázás?

Terhesség vagy felfázás?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a párommal, pár hónapja próbálkozunk. November 15. -én volt meg utoljára a mensim, most pár napja görcsöl az alhasam. Elmentem orvoshoz mert azt hittem felfázás, de azt mondta biztos nem az. Szerintetek mégis csak az lehet vagy esetleg tényleg baba? Naptár szerint negyedikén kellene megjönnie.
2015. nov. 29. 15:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A teszteléssel még várok azért szerintem,én is úgy gondolom hogy ha nem sikerül egy idei azért elmegyek orvoshoz.
2015. nov. 29. 19:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom...lehet hogy csak bebeszélem már de ma például a hagyma szagától már öklendeztem....
2015. nov. 30. 19:56
 13/23 mandiga ***** válasza:
Vegyél tesztet. Lehet, hogy baba lesz mégis. Drukkolok!!!!
2015. dec. 1. 13:28
 14/23 A kérdező kommentje:
Van tesztem de még félek megcsinálni,kivárom a nem várt napot.Émelyeg a hasam egyfolytában,de attól félek,hogy ezt csak bebeszélem magamnak.Az émelygés két hónappal ezelőtt is volt de semmi,viszont a többi tünet csak most először.Pénteken kellene megjönnie.Kivárom a hétvégét....
2015. dec. 1. 15:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Arra nem is gondoltam,hogy mi van akkor ha ez az émelygés a terhes vitamintól van.Femibiont szedek :-(
2015. dec. 1. 15:19
 16/23 mandiga ***** válasza:

Nem hinném, hogy a vitamintól émelyegnél. Anno én is szedtem terhes vitamint, de én akkor terhes is voltam.

Sőt, a terhesvitamin enyhíti a hányinger tüneteit is. :)

Teszteeeelj!!!!

2015. dec. 1. 17:52
 17/23 A kérdező kommentje:
De örülnék neki,hétvégén megcsinálom a tesztet,feltéve ha addig nem jön meg:-S
2015. dec. 1. 19:25
 18/23 mandiga ***** válasza:
Írd meg az eredményt. Szorítok!
2015. dec. 1. 19:54
 19/23 A kérdező kommentje:
Mindenképpen :-)
2015. dec. 1. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Hajrá hajrá! Egyébként én is azt a vitamint szedem mindig étkezés után veszem be ,de semmi bajom tőle!
2015. dec. 2. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!