Lehet terhesség vvagy esetleg felfázás?
Figyelt kérdés
Már 3-4 napja halvány rózsaszines folyásom van szúrkál a hasam alatt a jobb felén és fáj a derekam is....szerintetek mi lehet??2015. okt. 9. 18:21
1/9 anonim válasza:
Felfázás esetén a vizelet lesz véres. Nem a folyás. Illetve amikor pisilsz, az nagyon fájdalmas.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem fáj ha pisilek....csak olyan pecsételő vérzés de nem is vérzés hanem a folyásom olyan rózsaszines....
2015. okt. 9. 18:32
3/9 A kérdező kommentje:
Ja és még gyakran rám jön a forróság alig birok megállni a lábamon úgy érzem mintha össze akarnék esni.hányinger is elég gyakran van és a hasam tűz forró.
2015. okt. 9. 18:56
4/9 A kérdező kommentje:
Tegnap például volt olyan hogy a párommal szeretkeztünk de nem tartott 1 percnél tovább mert nagyon beleszúrt a méhembe olyan mintha kést döftek volna bele annyira fájt hogy elsírtam magam szó szerint zokogtam..
2015. okt. 9. 18:59
5/9 anonim válasza:
Petefészek gyulladás, vagy méhkürt gyulladás, esetleg mióma, vagy felfàzàs,
Mikor kell a menstruációdnak meg jönie?
Hol tartasz a ciklusodban? Ezt így nem lehet meg állapítani, el kell mened mihamarabb nőgyógyászati vizsgálatra.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is irány a nőgyógyász. Ezek inkább betegségre utalnak, mintsem terhességre.
7/9 A kérdező kommentje:
20-án kellene megjönnie 2 hete voltam női orvosnál és mindent rendben talált teljes kivizsgálásom volt.
2015. okt. 9. 19:28
8/9 anonim válasza:
Ha 20 kell meg jönie, akkor valószínűleg ovuláció,.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...soha nem szokott ilyen történni velem csak menzi előtt de akkor is csak barnázás....
2015. okt. 9. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!