Terhesség vagy felfázás, mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben ciklusaim 27 naposak. Múlt hónapban 26 napra jött meg. Ma vagyok a 27. ciklusnapon, a hőm ma is 37,2. Tegnap fél óránként jártam pisilni de délután már fájt a hasam és csípett a vizelet és minimálisan véres is volt. Most akkor mi van velem?2015. aug. 15. 05:56
1/6 anonim válasza:
Húgyúti gyulladás és az okozta hőemelkedés. A fájdalmas, véres vizelet minden csak nem terhesség! De menj orvoshoz, mert a gyulladás átterjedhet máshová is és az nem hiányzik.
2/6 anonim válasza:
Menj dokihoz mindenképp. Kiegészítő kezelésként igyál nyírfalevél teát, kamillát, mezei zsurlót. Napi min. 2 liter folyadékot igyál meg és lúgosítsd a szervezeted, pl. pohár vízbe tehetsz késhegynyi szódabikarbónátot, csökkentsd a finomított szénhidrátokat a táplálkozásodban (liszt, cukor), sok/ több zöldség, s ha lehet zuhanyozz. Mielőbbi Egészséget!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Úgy néz ki mégis terhesség mert az előbb teszteltem pozitívat!
2015. aug. 15. 08:51
4/6 anonim válasza:
Ó, hát akkor gratulálok! Kiváló Egészséget és gyönyörű babavárást kívánok Nektek! :) 2. válaszoló
5/6 anonim válasza:
Attól, hogy pozitív a teszt, a terhességtől nem csíp a vizeleted és nem véres! Ez mindenképpen akkor terhesség+húgyúti fertőzés-gyulladás! Mindenképpen menj orvoshoz, akár ügyeletre, mert ha valóban terhes vagy, nem gondolnám, hogy hiányzik mellé mondjuk egy komolyabb gyulladás is!
6/6 anonim válasza:
ha pozitiv a teszted, akkor is van húgyúti fertőzésed mert attól ha terhes vagy nem csip és nem véres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!