Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfazas vagy terhesseg?

Felfazas vagy terhesseg?

Figyelt kérdés
menstruaciom nagyon rendszertelen. jelenleg mar 2hete meg kellet volna jonnie. alhasi fajdalam van de olyan fura fajdalom mint mikor fel vok fazva meg szurkal a jobb petefeszkembe. feher vizes folyasom van. idonkent a mellem ugy faj mintha huznak. tesztet meg nem akarok csinalni mert felek az ujabb csalodastol ket eve probalkozunk sikertelenul a babaval. felfazas ciszta v meg is baba?
2014. nov. 3. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt így sajnos mi nem fogjuk tudni neked megmondani, de annyit mondhatok, hogy én ugyanezen tünetekkel teszteltem tegnap és ma gyönyörű pozit :)) Csak akkor fogod megtudni a választ, ha tesztelsz. Bizony, rossz a negatív, tudom, de ez a bizonytalanság is eléggé az, nem? Drukkolok neked nagyon, írj majd, ha teszteltél, kíváncsi vagyok :)
2014. nov. 3. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt :-) kis remenyt adtal.varok hetvegeig es ha addig semmi akkor tesztelek. Ja meg azt lehagytam h a meszajam fennt van alig ertem el es kicsit nyitott.kemeny. nem tom ez jelent e vmit. mensi elott lejon piluha es nyitott.
2014. nov. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!