Felfazas vagy terhesseg?
Figyelt kérdés
menstruaciom nagyon rendszertelen. jelenleg mar 2hete meg kellet volna jonnie. alhasi fajdalam van de olyan fura fajdalom mint mikor fel vok fazva meg szurkal a jobb petefeszkembe. feher vizes folyasom van. idonkent a mellem ugy faj mintha huznak. tesztet meg nem akarok csinalni mert felek az ujabb csalodastol ket eve probalkozunk sikertelenul a babaval. felfazas ciszta v meg is baba?2014. nov. 3. 18:06
1/2 anonim válasza:
Ezt így sajnos mi nem fogjuk tudni neked megmondani, de annyit mondhatok, hogy én ugyanezen tünetekkel teszteltem tegnap és ma gyönyörű pozit :)) Csak akkor fogod megtudni a választ, ha tesztelsz. Bizony, rossz a negatív, tudom, de ez a bizonytalanság is eléggé az, nem? Drukkolok neked nagyon, írj majd, ha teszteltél, kíváncsi vagyok :)
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt :-) kis remenyt adtal.varok hetvegeig es ha addig semmi akkor tesztelek. Ja meg azt lehagytam h a meszajam fennt van alig ertem el es kicsit nyitott.kemeny. nem tom ez jelent e vmit. mensi elott lejon piluha es nyitott.
2014. nov. 3. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!