Felfázás vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Folyamatos pisilési inger gyötör, mintha felfáztam volna. Nem fáj, nem véres, ellenben időszakos. Néhány órán át tart, először tegnap délelőtt (nagyon örültem, hogy délután elmúlt) meg ma késő délután jött rám.
Tegnap volt az első éles próbálkozásunk a teherbeesésre.
2013. jan. 9. 20:46
1/5 anonim válasza:
ez még nem elég hozzá szerintem, de van akinek ilyen tünetei vannak. Lehetséges, hogy felfáztál vagy hidegben van a lábad, és azért jelentkezik csak néha ez a tünet.. de idővel kiderül. Drukkolok :)
2/5 anonim válasza:
tegnapi dolgot biztosan nem érezheted.
3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, diplomával is néha félre beszélek.
Tegnap volt egy hete a próbálkozás :)
2013. jan. 9. 21:42
4/5 anonim válasza:
Nekem is pont ez van! Nekem is 6 nap van a nemvártig. Nehéz a hasam alja, tompán görcsölget. Nagyon kíváncsi vagyok! :)
5/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, a beágyazódás úgy 7-10 nap. Nincs kizárva, hogy teherbe estél, de szerintem a gyakori pisilési inger akkor is korai még. Én csak a pozitív teszt után egy héttel tapasztaltam ezt először. Egy éppen beágyazódó pici zigóta még nem fog pisiltetni. Persze, nincs kizárva. Az is lehet, hogy annyira szeretnéd, hogy a tested produkálja a tünetet, nekem is volt ilyen. Szerintem első körbe menj el a háziorvosodhoz, hogy nem vagy -e felfázva. Ha terhes vagy, az meg úgyis kiderül. Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!