Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez terhesség vagy...

Szerintetek ez terhesség vagy lehet valamilyen betegség?

Figyelt kérdés

problémám a következő:Utoljára november 2-án jött meg a mensim. December közepén kezdtünk a férjemmel próbálkozni, addig vigyáztunk (semmi tünetnem volt) Aztán az 1. próbálkozás után (dec.13) kb.12 nappal a mellem elkezdett fájni, érzékenyebb lett, mostanra már nőtt is, valamint gyomorégés, aluszékonyság, enyhe alhasi fájdalom, fokozott

Tesztet kétszer csináltam,az egyiket ma délután,ami negativ lett.Orvoshoz csak jövőhétre kaptam időpontot.

2013. jan. 9. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A tünetek alapján akár terhes is lehetsz .De decemberben meg sem jött ?! Mert csak novembert írtad ,meg hogy december közepétől nem védekeztek.Lehet hogy a teszt még korai mikor volt meg utoljára?
2013. jan. 9. 16:25
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ezek lehetnek terhes tünetek.
2013. jan. 9. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is baba lesz a dologban. :)
2013. jan. 9. 16:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Decemberben nem jött meg és azóta sem.Remélem nem csak beképzelem magamnak a tünetek, bár ennyire szerintem nem lehet. Csak picit kétségbeejtő, hogy az ember figyeli a jeleket, és közben a teszt negativ.:( Köszönöm a pozitiv válaszokat! :)
2013. jan. 9. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
ja, és az esti éhség rohamokat kihagytam a felsorolásból. Eddig alig ettem egész nap, most meg.. Ahogy kinyitom a szemem reggel, máris éhes vagyok. Szerintetek a hőmérséklet hány napig szokott 37 körül lenni, ha valaki nem terhes?
2013. jan. 9. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha már decemberben sem jött meg a tesztnek már + nak kellene lennie ,de van még remény addig még nem jön meg minden lehetséges :D
2013. jan. 9. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Mivel decemberben próbálkoztunk először, igy elvileg most lennék kb.5 hetes terhes.
2013. jan. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!