Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség, vagy betegség?

Terhesség, vagy betegség?

Figyelt kérdés

Kedves felhasználók,akik ide tévedtek a kérdésemhez!

Augusztus 11.én volt az előző menstruációm első napja,augusztus 15.éig tartott és aug 16.án kezdtem el szedni újra a rigevidon fog.gátlót. Közben el kellett kezdenem szedni augmentint is arcüreggyulladás miatt. Szeptemben 3.-án,4.-én délután hányingerem volt. Illetve 4.én(az-az tegnap) hánytam is. Elkezdett sűrűbb vizelési ingerem lenni. Mindeközben olyan égő érzés van a gyomromban egész a nyelőcsövemen keresztül. Eddig csak délutáni időben éreztem ezt a mindjárt hányok érzést,ma reggel viszont,mikor felkeltem,akkor is. Ma veszem be az utolsó fog.gátlót,elvileg 7.-e, 8.-a körül meg kellene már jönnie. A méhem is fájdogál ,de az persze lehet a menstruáció miatt is,tudom. Már kb 2 hete vizsgálatokra járok,de teljesen más okból és akkor semmilyen rendellenességet nem találtak nálam. Betegség lehet,vagy baba? Ha csinálnék tesztet,akkor még nem mutatná ki a teszt valószínűleg,ugye?

Köszönöm azoknak,akik időt fordítottak a kérdésemre és leírják véleményüket!

2012. szept. 5. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A teszt ilyen hamar még nem mutatja ki a babát, viszont azt tudni kell, h ha gyógyszert szedsz, akkor a fog.gátló nem biztos, h tökéletesen kifejti hatását!
2012. szept. 5. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudom. 5 napig szedtem az augmentint. Orvos szerint ha 1-2 óra eltelik a két gyógyszer között,akkor nincs baj. Egyszer volt olyan,hogy ünnepeltünk és este helyett reggel meg aznap este is bevettem persze a gyógyszert,mert kimaradt véletlen,de akkor már nem szedtem az augmentint.
2012. szept. 5. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Egészségügyi egyetemet végeztem, és nekünk azt tanították, h hatással van rá a gyógyszer, akkor is, ha van a bevétele között néhány óra eltérés. És azzal meg tettél még 1 lapáttal a halomra, h kb fél nappal később vetted be a fog.gátlót. Megkérdezhetem a korod?
2012. szept. 5. 10:31
 4/7 A kérdező kommentje:
21 leszek
2012. szept. 5. 10:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm,hogy válaszoltál. Szerintem nem épp a legjobb nőgyógyászhoz járok. Elég állat egy doki. Mikor alacsonyabb hormontartalmú gyógyszert akartam felíratni, akkor lekiabált a rendelőbe,hogy olyan nincs is,meg mit képzelek magamról,stb...
2012. szept. 5. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz másik nődokit! Ja és korodra tekintettel: ha vki a pharmatexet ajánlja, ne higyj neki!

Am' vannak alacsonyabb hormontartalmú gyógyszerek is, csak a dokid nem akarja felírni. És a helyedben a kövi napokban mindenképp használnék óvszert, mert ha netalán tényleg betegség miatt vannak a tünetek, nehogy most jöjjön össze a baba.

2012. szept. 5. 10:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem akarnék a leendő babámnak semmi rosszat,hogy esetleg valami betegséggel szülessen. Félnék így is,hogy ha most megfogant,akkor a fog.gátló milyen hatást vált ki nála. :(
2012. szept. 5. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!