Terhesség, vagy betegség?
Kedves felhasználók,akik ide tévedtek a kérdésemhez!
Augusztus 11.én volt az előző menstruációm első napja,augusztus 15.éig tartott és aug 16.án kezdtem el szedni újra a rigevidon fog.gátlót. Közben el kellett kezdenem szedni augmentint is arcüreggyulladás miatt. Szeptemben 3.-án,4.-én délután hányingerem volt. Illetve 4.én(az-az tegnap) hánytam is. Elkezdett sűrűbb vizelési ingerem lenni. Mindeközben olyan égő érzés van a gyomromban egész a nyelőcsövemen keresztül. Eddig csak délutáni időben éreztem ezt a mindjárt hányok érzést,ma reggel viszont,mikor felkeltem,akkor is. Ma veszem be az utolsó fog.gátlót,elvileg 7.-e, 8.-a körül meg kellene már jönnie. A méhem is fájdogál ,de az persze lehet a menstruáció miatt is,tudom. Már kb 2 hete vizsgálatokra járok,de teljesen más okból és akkor semmilyen rendellenességet nem találtak nálam. Betegség lehet,vagy baba? Ha csinálnék tesztet,akkor még nem mutatná ki a teszt valószínűleg,ugye?
Köszönöm azoknak,akik időt fordítottak a kérdésemre és leírják véleményüket!
Szerintem nézz másik nődokit! Ja és korodra tekintettel: ha vki a pharmatexet ajánlja, ne higyj neki!
Am' vannak alacsonyabb hormontartalmú gyógyszerek is, csak a dokid nem akarja felírni. És a helyedben a kövi napokban mindenképp használnék óvszert, mert ha netalán tényleg betegség miatt vannak a tünetek, nehogy most jöjjön össze a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!