Valoszinu, hogy terhes vagyok, de olyan gyogyszert irtak fel ami az elso harom honapban nem alkalmazhato! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
November 26an jott meg a menzeszem, azota nem szedem a fogamzasgatlot, mert teherbe szeretnek esni. Januar 28-a korul varom(nam) a kovetkezo menstruaciomat, hogy megtudjam teherbe estem-e. Csinaltam tesztet mar korabban, de arra gondoltam az meg korai lenne, hogy kimutassa. Egy par napja lebetegedtem, a nogyogyasz felirta nekem a Klion nevu gyogyszert, ill. huvelytablettat pedig en informaltam ot, hogy nem vedekeztunk a parommal. Fenn all az eselye, hogy babam lesz. Megvarjam a menzeszem vagy mindenkepp szedjem be?Ha beszedem es terhes vagyok, milyen hatassal lehet a babara??Kerlek mielobb valaszoljatok! Koszonom!2011. dec. 24. 20:56
1/6 anonim válasza:
Ha november 26.-án jött meg utoljára, miért január 28.-ra várod? December 24 van, vagyis -/+ pár nappal mostanában kéne megjönnie. Egy érzékeny (10-es) teszt már valószínűleg mutatná holnap reggel is, ha terhes vagy!
2/6 A kérdező kommentje:
igen, elnezest, elirtam!!
2011. dec. 24. 21:20
3/6 A kérdező kommentje:
Na de mi legyen a gyogyszerrel??
2011. dec. 24. 21:23
4/6 anonim válasza:
Csinálj tesztet mielőbb(gyógyszertárban kérd a lehető legérzékenyebbet), ha negatív, nyugodtan kezdd el. Ha pozitív, kérdezd meg róla az orvosodat. Ha pedig annyira nagy a baj, hogy muszáj azonnal elkezdened szedni, akkor szedd, tulajdonképpen nem túl valószínű, hogy bármi gond lenne belőle, főleg, hogyha az orvos tudta, hogy családot terveztek, és így is ezt írta fel.
5/6 anonim válasza:
Barátnőm az egséz terhessége alatt a klion gyógyszert és hüvelykúpot szedte, 2 hetes szünetekkel, mert mindig visszajött neki a fertőzés.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a segito valaszokat!!!
2011. dec. 25. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!