Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogamzasgatlo abbahagyasa...

A fogamzasgatlo abbahagyasa ota meg nem allt be a ciklusom. Oktober ota nem mensiztem. Egy het mulva ha nem jon meg gyogyszert kapok a nődokitol. Ha nincs menstruaciom nincs peteeresem sem? Ha megfog jonni az utan bekell allni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 12:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem volt ilyenem. Szeptemberben abbahgytam a 3,5 év után a tabit, és nem jött meg 4hónapig, de kb semmit nem éreztem. Mintha se nem voltam éhesebb nem kivántam jobban a szexet, nemvoltam érzékenyebb nem voltam idegesebb, mértem ez idő alatt a hőmet, és kb ugyanolyan volt végig, mintha a szervezetem leállt volna, úgy a 3 hónap körül kezdett megváltozni a hőm és megjött, de utána megint 1 hónap szünet, majd ismét megjött és utána már rendszeres lett azóta lekopogjam vagy hogy néha idegesseég miatt késik de rendszeresen megjön, sztem nem érdemes újra elkezdeni addig még nem jön meg ismét rendszeresen, mert a gyógyszer ha amúgy sincs rendbe a hormonrendszered nem fog segíteni csak még jobban meggátolja azt h peteérésed legyen leáll a sárgatesthormon termelése stb. várd meg még visszaáll és utána ha nagyon muszáj akkor kezdj el gyógyszert szedni. A dokik általában azt mondják hogy ha szeded akkor jobb lesz. Nem hiszem hogy ez így van mindenkinél. Nézz utána mit akar felirni és mik a hatóanyagok benne, és nem ártana ha csináltatnál egy hormonvizsgálatot sem, én csináltattam nekem minden rendbe volt és utána rá 1 hónapra már meg is jött a 3 hónapnyi szünet után. Remélem segítettem . Mi az amit felirna a doki, milyen gyógyszer? :)
2012. jún. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!