Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hónapig szedtem a gyógyszert...

3 hónapig szedtem a gyógyszert. Ugye ez gyorsan kiürül a szervezetemből?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
ne aggódj manapság sok orvos állítja hogy a gyógyszer utáni három hónapban sokkal könnyebb teherbe esni mint utána. Tapasztalat mert első babám gyógyszer mellett, második egyből utána fogant bevettem az utolsó gyógyszert 10 nap múlva már megfogant a törpöm. Makkegészségesek mindketten.
2011. dec. 20. 11:51
 2/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A gyógyszer 48 óra alatt kiürül a szervezetből. :-)

Nem véletlenül kell naponta szedni, ha nem akar valaki babát. :-)

2011. dec. 20. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, szinte egyből kiürül a szervezetből, attól függetlenül, hogy mennyi ideig szedték. Nem véletlenül kell annyira pontosan szedni a megbízható fogamzásgátlás érdekében. És nem szükséges egyáltalán szünetet tartani, még az sem árt a babának, ha esetleg szedése alatt fogan meg. És én is úgy hallottam, hogy közvetlenül utána könnyebb teherbe esni. Bár ez nem feltétlenül igaz mindenkire.
2011. dec. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!