Babát tervezünk a férjemmel, de 5 éve szedek gyógyszert. Mennyi ideig várjunk, amíg "kiürül" a gyógyszer a szervezetemből. Esetleg keressem fel a nőgyógyászomat és beszéljem meg vele?
Figyelt kérdés
2007. máj. 25. 16:46
1/4 anonim válasza:
A minimális várakozási időre a 3 hónapot szokták javasolni.
2/4 anonim válasza:
Nekem azt javasolta az orvosom, hogy min. 6 hónapot várjunk...
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyire sürgős a gyermekvállalás. Én is szedtem fogamzásgátlót, de én 2 évet vártam vele, és egyáltalán nem bántam meg, most már 2 éves a kisfiam, de gyönyörű gyermek, és ami a legfontosabb, hogy komplikációmentes terhességem volt, és egészséges, úgyhogy ha ennyit nem is akartok várni, fél évet minimum javasolnék, az öt év miatt.
4/4 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy a mai fogamzásgátlók annyira alacsony hormontartalmúak, hogy akár azonnal lehet próbálkozni. De a biztonság kedvéért 3 hónapot vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!