8éve szedtem a gyógyszert, egy fél évet szüneteltettem, mennyi idő kell ahhoz hogy kitisztuljon a szervezetemből? Április 24-én hagytam abba.
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 11:02
1/2 anonim válasza:
Mi most kezdtünk el a babával próbálkozni. 3 évig szedtem gyógyszert és nekem azt mondta nem olyan régen az orvos, hogy ahogy abba hagytam, rögtön próbálkozhatunk, mivel már a menses alatt kiürülnek ezek a mai alacsony hormontartalmú tabletták. Nem véletlen egyébként, hogy kiegészítő fogamzásgátlást javasolnak egy-egy szem elfelejtése esetén. Én Yasminelle-t szedtem, ez állítólag direkt fiatal nőknek ajánlott. Vannak, akik javasolják az 1-3 hónap óvszeres védekezést, de én azt mondom, hogy hiszek az orvosomnak, ő végzett egyetemet, jobban ért hozzá. Én is ezt tanácsolom Neked. Beszélj az orvosoddal, hogy az után a gyógyszer után, amit szedtél, kell-e szünetet tartani, vagy ti is belecsaphattok a lecsóba, mint mi.
2/2 anonim válasza:
Csak akkor kell három hónapos szünetet tartani ha régi tipusu magas hormontartalmu gyógyszert szedtél .
a legtöbb doki egyetért abban hogy ha az abbahagyás után leszel akár azonnal terhes semmi bajt nem jelent az egyedüli negativuma hogy nem tudod feltölteni a szervezetedet hanem a baba egyből az aktuális állapotodból szivja az éltető vitaminokat.
a három hónap alatt szedjél vitamint és folsavat igy ha közben bármikor sikerül a baba meg van neki teremtve az ideális háttér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!